Relatie over

Relatie over, of lijkt hij langzaam uit te gaan? Voel je je naar en ellendig? Of je nou jaren bij je partner bent of nog maar net, er kan een moment komen waarin je het gevoel hebt dat je niet verder komt samen. Vaak ziet een buitenstaander dat nog beter dan jij zelf.

Relatieproblemen?

Veel stellen hebben het: relatieproblemen. Zit je eenmaal samen in de relatieproblemen, is het vrij lastig er weer goed samen uit te komen. Veel mensen blijven in een sleur tot een van beiden moedig genoeg is om het uit te maken. Anderen gaan eenmalig vreemd, of continue en blijven zo bij hun partner. Mocht je de keuze maken om vreemd te gaan bekijk dan een overzicht van de beste vreemdgaan sites of bekijk hier de beste site voor vreemdgaan.

Een relatie die uit is of over lijkt te gaan doet pijn. Maar bedenk: single zijn is niet erg. De belangrijkste persoon in je leven ben je zelf. Je bent inmiddels zo gewend aan het samenzijn, je voelde je verbonden. Die verbintenis vind je wel weer.

Heb je relatieproblemen? Of is je relatie over, bedenk als eerste of je er wel echt uit wilt komen met je partner en of je er wel uit moet komen samen. Is dat het beste voor jou? Automatisch zeg je waarschijnlijk meteen ja ik wil wel verder. Toch zijn relatieproblemen tekenen die je niet zomaar kan negeren of weer kan lijmen.

Heb je eenmaal relatieproblemen gehad en heb je er samen voor gekozen om toch verder te gaan? De kans is vrij aanwezig dat het over een poos weer misgaat. Mensen zijn tegenwoordig helemaal snel op elkaar uitgekeken, ze missen de spanning. Dus wil je er wel echt samen uitkomen met je partner? Zo ja, knok ervoor. Zo nee, bedenk een manier om het uit te maken.

Relatie over en uit

Is je relatie over, is het tijd jezelf flink in de watten te leggen. Kom tot jezelf, ga leuke dingen doen en bedenk dat er ooit wel weer eens een relatie komt. Het einde van een relatie kan je veel sterker en gelukkiger maken. Ondanks dat de pijn van een relatie die uit is erg lang kan duren, (soms wel een jaar) en bezoekjes aan de psycholoog soms nodig zijn, kom je er altijd als sterker persoon uit.

Doe jezelf niet tekort in een relatie. Heb je het gevoel dat je niet 100% kan leven in je relatie? Mis je iets en kom je daar met je huidige partner niet uit? Zoek dan gauw verder. Het leven is te kort om ongelukkig of niet helemaal gelukkig te zijn. Vaak weet je ook wel dat je niet helemaal goed in je relatie zit.

Toch blijven mensen vaak bij elkaar. Uit angst om alleen achter te blijven. Die angst is echter ongegrond, zeker gezien de hoeveelheid datingsites momenteel op internet. In no time flirt je weer met anderen en die voeding heb je nodig als je relatie net uit is. Het geeft je geest frisse en nieuwe relatie energie.

Veel mensen zoeken meteen een andere partner of een one night stand om het liefdesverdriet te verwerken. Dit word ook wel een rebound relatie genoemd. Doe leuke dingen en ga er op uit. Denk aan alles behalve je ex. Wees trots op jezelf dat jij de relatie hebt durven verbreken, wetende dat veel mensen in een soortgelijke situatie zitten en deze stap niet durven te nemen. Liefdesverdriet maakt je hoofd helemaal leeg en af en toe is dat nodig.

Samenvatting:

Is je relatie net uit of gaat hij bijna uit? Accepteer het en weet dat je er sterker uitkomt. Heb je behoefte aan een nieuwe relatie? Geef dan nooit meer dan 95% van jezelf. Bewaar die 5% voor jezelf, gaat het dan ooit uit, zal je merken dat je er beter mee om kan gaan. In het leven ontmoet je mensen en neem je weer afscheid van mensen. Als je een relatie ziet als iemand waar je (tijdelijk) van geniet en dit ook kan accepteren als het weer uit gaat, zal je veel makkelijker in een nieuwe relatie kunnen staan. Zorg dat je snel weer lekker in je vel zit en start met dating!