Profiel datingsites vrouw

Profiel datingsites vrouw aanmaken? Tips voor haar.

Mannen reageren wel

Het goede nieuws voor vrouwen is dat mennen wel reageren. Mannen moeten altijd op vrouwen reageren en van nature doen ze dat ook wel. Moet je dan op zoek naar een man? Nee dat hoeft niet. Ze komen naar jou toe. De vraag wel is wel welke mannen je ermee aantrekt. Om even een vergelijking te geven:

Een aantrekkelijke man met een mooie foto op een datingsite krijgt reacties. Redelijk wat ook nog wel. Maar een mooie vrouw? Die krijgt er honderden. De meest schunnige opmerkingen, de meest romantische aanzoeken, alles zit er wel bij. Het is niet eens meer uit te zoeken voor een vrouw. Geloof je dit niet? Maak maar eens een profiel aan en plaats er een hele mooie vrouw op. Dus: mannen reageren wel. Is het niet in extreem grote getallen, dan wel in kleinere getallen. Mannen reageren wel, je hoeft er weinig voor te doen, behalve opvallen.

Val op

Val op tussen alle vrouwen zodat een man je meteen ziet. Bedenk wat voor soort foto jij op jou profiel wil hebben, en welke mannen je daarmee aantrekt. als je bijvoorbeeld een foto van je kin tot je bovenlichaam op je profiel zet, trek je natuurlijk andere mannen aan dan als je gewoon een foto die iemand van je genomen heeft waar jij simpel weg alleen maar op lacht. Het ligt er natuurlijk ook aan wat je zoekt op een datingsite, een onenightstand of een relatie.

Welke mannen wil je aantrekken?

Er zijn vele soorten mannen op internet te vinden. Iedere man heeft een ander doel. Welke soorten mannen wil jij aantrekken? Een serieuze relatie? Een one night stand? Je foto en je kleding is heel erg bepalend voor het soort man je aantrekt. Veel vrouwen die steeds de mist ingaan met internet dating trekken misschien de verkeerde mannen aan, omdat ze een verkeerde boodschap uitstralen. Kijk eens kritisch naar je foto. Trek jij de juiste mannen aan?

Laat je vrouwelijke kant overheersen

Laat in je profiel je vrouwelijke kant overheersen. Veel vrouwen denken dat ze voor zichzelf op moeten komen en de man moeten kunnen overheersen. Laten we eerlijk zijn: als wij als mannen al tienduizenden jaren op vrouwen jagen, waarom zouden de vrouwen dan de laatste dertig jaar ineens op mannen jagen? Laat je in grote lijnen veroveren.

Mannen knappen over het algemeen af op vrouwen die niet vrouwelijk zijn, maar vooral op vrouwen die doen alsof ze hun ‘mannetje’ staan. Een vrouw hoeft in een profiel niet te laten merken dat ze haar mannetje kan staan. Laat dat lekker aan de man over. Zorg dat jij je ‘vrouwtje’ staat, door in je profiel je vrouwelijkheid naar voren te laten komen. Toon je zachtheid en laat stoere praat achterwege en mannen komen vanzelf naar je toe.

Reageer eens op mannen

Zoals eerder besproken: alle mannen reageren op vrouwen. Ze zien dat als hun plicht. Draai het eens om. vind je een man leuk, laat dat dan subtiel merken door middel van een flirt. Wel duidelijk doen, mannen pakken lang niet alle signalen op. Mannen vinden het leuk om soms eens een flirt te krijgen en zullen er veelal positief op reageren.

Kijk uit met emotionele teksten

Vrouwen hebben op datingsites nogal eens de neiging om zichzelf te kwetsbaar op te stellen in hun profiel. Echter mannen (jagers) die prikken daar zo doorheen. Ze spreken met je af en vergeten je weer. Bescherm jezelf op internet: plaats geen kwetsbare teksten over jezelf, waar verdriet in te lezen is. Laat je tekst eens door een vriendin doorlezen.

Toon een brede interesse

Een brede interesse in je leven geeft je ook meer succes bij de mannen. Meer vergelijking, meer overeenkomsten en meer mannen die op je reageren omdat ze dingen in zichzelf herkennen. Veel vrouwen (ook mannen) hebben een te saai profiel met te weinig interessante details. Schrijf de details op en heb humor. Straal vrolijkheid en viraliteit uit.

Samenvatting: mannen zijn aasgieren, ze reageren toch wel op je. Het kan een vraag zijn over jou, maar ook een andere vraag. Vragen ze iets? Dan zijn ze in je geïnteresseerd en zit je dating profiel goed in elkaar! Never change a winning team en verander nooit een profiel dat succes heeft. Blijf je profiel aanpassen tot je reacties krijgt. Onthoudt: bij de mannen zit 70 % van het slagen van je profiel in je foto!

Maak een profiel aan voor een datingsite en geniet van de aandacht. Succes met het versieren.