profiel aanmaken datingsite man

Profiel aanmaken datingsite man. Tips nodig voor het het aanmaken van een profiel op een datingsite? Wij geven je wat belangrijke tips.

Stel je voor alle mannen op de datingsites lopen mee in een kudde. We zijn allemaal dieren. Hoe vallen we dan op? We staan immers ook allemaal bij elkaar op internet. De vrouwen hebben een korte periode om een blik op alle mannen te werpen. Maar waar zullen ze als eerste op letten? Je lengte, je gezicht, je uitstraling of je breedte?

Informatie over de beste gratis datingsites? Vergelijk datingsites.

 

Kennis van vrouwen.

Als je niet veel kennis hebt van vrouwen, zal het handig zijn als je daar eerst wat over leert. Waarom maak je een profiel aan? Om een partner te vinden, maar ook dat de partner jou kan vinden. Een man hoeft al een tijdje niet meer op zoek naar vrouwen.

Een profiel aan maken is veel lees werk. Wil je vrouwen echt versieren dan moet je wel enigszins in de geest van een vrouw kunnen komen en de verschillen zien tussen man en vrouw. Juist met deze informatie in je achterhoofd, versier je de vrouwen makkelijker.

Een handig boek om eens inzichtelijk te maken voor mannen hoe vrouwen werken, is mannen komen van Mars en vrouwen komen van Venus. In dit boek zul je leren wat de verschillen zijn van man en vrouw en zul je ze leren kennen. Zo vergroot je de kennis van ‘de vrouw’.

Profiel aanmaken datingsite man?

Andere dating profielen van mannen bekijken. Nou niet het eerste waar je als man aan denkt. Toch is dit een van de eerste stappen. Hoe doen zei het eigenlijk? Hebben ze wel succes bij vrouwen? Kijk eens naar mannen die er in jouw ogen goed uit zien. Welke tekst gebruiken ze? Welke foto’s gebruiken ze?

Kijk ook eens naar mannen waarvan je denkt dat ze weinig succes hebben. Waarvan jij denkt dat ze fout doen leer jij van en kun jij dan natuurlijk beter in praktijk brengen.

Laat je profiel opvallen

Profiel aanmaken datingsite man: Je zult wel wat energie in je profiel moeten steken wil je dat je een beetje opvalt. Probeer uniek te zijn en niet zo als alle andere mannen. Het klinkt misschien heel cliché, maar blijf vooral je zelf!

Op een datingsite gaat iemand heel snel vaak langs alle foto’s. Probeer vooral recente foto’s op je profiel te zetten, je partner zoekt namelijk niet naar de ‘vroegere’ jij maar naar de ‘nu’ jij. Durf apart te zijn, maar ‘apart wel jezelf’. Het heeft geen zin om iemand anders te spelen op jou profiel, jij bent namelijk die een partner zoekt voor jezelf, en niet voor de ‘die iemand die ik wil zijn ‘jezelf’’.

Laat zien wie je bent

Veel mannen denken dat ze niet veel over zichzelf op hun profiel moeten zetten, “een man die besteed nou niet echt veel tijd aan het mooi maken van een profiel op internet om vrouwen te daten”. Als je zo denkt zit je mooi fout. Als je serieus aan het zoeken bent naar een partner, moeten de mensen die jou profiel bekijken wel kunnen vinden wie je bent en wat je leuk vind, willen ze in contact met je komen.

Schijf om te beginnen interessante dingen over jezelf op. Probeer niet te overdrijven, jij bent namelijk jij, en er is altijd wel iemand, die iemand zoals jij respecteert op de manier hoe jij bent. Vrouwen houden namelijk vaak niet van die ‘macho mannen’, daar willen mannen zich nog wel eens in vergissen. Maak jezelf speciaal door specifieke dingen over jezelf op je profiel te zetten wat niet veel andere mannen hebben/kunnen of willen.

De inhoud van een profiel op een datingsite
Weest niet een mystery guy te zijn, vul zoveel dingen over jezelf in zodat de ander zoveel mogelijk over jou komt te weten. Maar zorg er voor dat je niet een hele roman op je profiel krijgt, probeer het wel wat kort te houden anders gaat het lezen van jou profiel vervelen. Schijf dus niet al te veel, maar wel de interessante dingen op.

Je profielfoto

Je profielfoto is het eerste wat de ander gaat zien van jou. Op basis van de foto en naam maken ze de keuze of ze verder klikken of op jou profiel pagina verder gaan kijken. Vrouwen kijk of het uiterlijk van jou ze iets bevalt of niet, het gaat hier meer om wat je uitstraalt. Bij de foto die je kiest moet je kijken of jij daar uitstraalt en wie je daarmee wilt aantrekken. Denk daar over na voor dat je een foto van jezelf op je profiel zet, laat ze desnoods even controleren door familie of vrienden.

Let’s be real, vrouwen kijken natuurlijk vaker naar wat knappere mannen, maar hierdoor hoef je jezelf niet de grond in te drukken. Elke vrouw heeft namelijk een andere smaak en er zijn genoeg die jou ook aantrekkelijk vinden, dingen die jij misschien nooit van jezelf gedacht had.

Je manier van schrijven

Vrouwen kijken ook naar de manier van schijven, of je rustig bent of juist chaotisch. Probeer niet van de hak op de tak te springen maar rustig over een onderwerp uit te praten. Je bent een man met een interessant leven.

Probeer op spelfouten te letten, die fouten zullen erg jammer zijn. Laat het even door lezen door iemand die je goed kent om het te controleren, niet alleen op je spelfouten maar ook naar de manier hoe je dingen hebt geschreven. Misschien dat jij het wel helemaal weg bent van wat je hebt geschreven, maar iemand die er anders naar kijkt dat die er toch even anders over denkt.

Wie wil je aantrekken

Denk bij jezelf na wie je wilt aantrekken. Heb je voor de tijd al 1 of meerdere relaties gehad en is dit op dezelfde manier uitgegaan? Meestal is het zo dat je wat zal moeten veranderen aan jezelf. Het is niet zo dat je een compleet ander persoon moet gaan worden, blijf vooral je zelf. Iedereen heeft zo zijn eigen donkere kant, maar niet iedereen wil die zien. Kijk naar wat je bij jezelf kunt en wilt verbeteren. Meestal is het ook zo dat wat je ziet bij een ander, dat je dat zelf ook doet. Probeer de irritaties die je hebt bij een ander eerst te zoeken bij jezelf en te veranderen, voordat je iemand anders daarop aanspreekt, meestal veranderd het dan bij de ander ook want als je blijft geven wat je geeft, blijf je krijgen wat je kreeg.

Denk voordat je een profiel aanmaakt wat je erop wilt zetten en wat niet, wie je ermee aantrekt of misschien wie je er mee af kunt schrikken. Kijk naar de mensen die je tot nu toe nog hebt aangetrokken, en als dat je niet bevalt probeer wat aan jezelf te veranderen.

Meer over Dating tips voor mannen