hoe vind je de ideale partner

Hoe vind je de ideale partner? Heb je al lang geen partner gehad, of moeite met het vinden van de juiste partner? Veel mensen zeggen dat je tijd nog wel komt en dat er vanzelf een leuke partner aan komt waaien. Er is een verschil tussen een partner krijgen en een partner aantrekken. Bij Aantrekken zijn we niet alleen klaar om liefde te geven maar ook te ontvangen. En daar zit hem nu het verschil.

Veel mensen zijn niet eens meer op zoek naar het vinden van de ideale partner, maar meer naar een levensmaatje. De lat ligt minder hoog. Iemand waarmee ze op dezelfde golflengte zitten en intiem mee kunnen zijn is vaak al genoeg. Niet zozeer meer het ideaalbeeld wat men vroeger had van een partner. Tot in de dood.

Hoe voel jij je en wat straal je uit? Ben je jezelf daar wel eens bewust van geweest? Wat je uitstraalt ontvang je ook weer terug. Je krijgt vaak in het leven te maken met teleurstellingen en angsten, allen zijn een leerproces. Deze processen vormen jou en je toekomstige partner ook.

Hoe vind je de ideale partner?

Hoe vind je de ideale partner? Als je liefde in je leven mist, is het belangrijk dat je als eerste heel lekker in je vel gaat zitten. Dit kan even duren, maar je kan het op verschillende manieren doen. Je gaat naar de sportschool en werkt aan je figuur. Je bent bezig met je hobby. Voel je je niet aantrekkelijk? Zorg dan dat je je aantrekkelijk voelt. Hoe? Door jezelf in te beelden dat je er heel goed uit ziet.

Maar wat je ook doet: je hebt geen relatie nodig om gelukkig te zijn. Je bent gelukkig met jezelf Als je dat kunt uitstralen, trek je vanzelf de juiste personen naar je toe. Mensen zien vrij gauw aan iemand of hij of zij wel of niet gelukkig is.

Als je niet lekker in je vel zit en je gaat daten, zal de date vaak op een mislukking uitlopen. Als je dan vervolgens weer gaat daten val je in herhaling en word het geen succes. De fout die veel mensen maken is dat ze denken dat ze een partner moeten hebben om gelukkig te zijn. Laat dat maar los.

Er zijn heel veel singles in Nederland. Het leuke nieuws: daar zitten er wel honderden tussen die bij jou passen! Je moet ze alleen vinden.

Hoe vind je de ideale partner? Gun jezelf het geluk met een partner. Veel mensen wachten tot hun partner aan komt lopen. Als het komt, komt het vanzelf, hoor je mensen zeggen. Toch gebeurt er vaak helemaal niets terwijl de maanden voorbij vliegen. Zonde! Actie is reactie. Ga niet zozeer voor het ideaalbeeld, maar kijk gewoon naar de persoon en leg de lat niet te hoog. Start vandaag en geniet van de positieve aandacht die je profiel krijgt.

Begin met de inschrijving op een datingsite en kijk eens wat de reactie is. Mensen reageren op je, dat geeft jou weer een goed gevoel! Als meerdere toekomstige partners op jou gaan reageren, dan kan je ze rustig gaan vergelijken en het contact aangaan. Er komen zoveel relaties via datingsites. Gun jezelf het geluk en gun jezelf een partner.

Samenvatting: de ideale partner is er voor jou. Er zijn er veel meer, maar onderneem actie om hem of haar te vinden!