Ervaringen Paiq

Ervaringen Paiq? Alle ervaringen en recensies met Paiq. Van plan je in te schrijven bij een datingsite? Lees en vergelijk ervaringen over Paiq. Schrijf je snel en makkelijk gratis in.

Datingsites met het meeste succes?

Bekijk hier de datingsite met de hoogste slagingskans voor een nieuwe partner of bekijk hier de beste datingsites voor 50 plussers.

Paiq algemene informatiepaiq vergelijken

Paiq is een Nederlandse dating site die het allemaal net wat anders doet. 10 jaar geleden is Paiq tot stand gekomen. In plaats van dat je door alle profielen gaat kom je gewoon in gesprek met iemand die je niet kent. Gewoon lekker spontaan, je foto word heel onduidelijk getoond en naar mate het gesprek langer duurt word hij steeds beter zichtbaar. De mensen met wie je chat worden aan je gekoppeld door het match systeem, dit systeem komt er steeds beter uit wie er bij jou past op basis van eerdere matches. Dus als je van spontaan houd is dit zeker de dating site voor jou. Met bijna een half miljoen leden is Paiq een van de grotere datingsites, en het blijft nog steeds groeien.

Bekijk hier de website van Paiq.

8 reacties in “Ervaringen Paiq”

 1. vincent93 schreef:

  nieuwe matches zijn leuk, al krijg je ze niet zo vaak en het zijn geen vrouwen die bij passen. Wat mij opvalt als man is dat vrouwen mij benaderen terwijl ik geen foto online heb staan. Zijn de vrouwen op paiq zo desperaat geworden??? Op de meeste websites in de dating hebben de vrouwen zat aandacht en zitten ze niet om mannen verlegen. Dating moet makkelijker kunnen en vooral de privacy hoog houden. Nee, dan maar betaalde datingsites. Waarom? Omdat daar wel serieuze vrouwen op zitten.

 2. chantal schreef:

  jammer, idee is leuk, maar de uitvoering minder. lang wachten op een nieuwe match. Nivo van de matches is niet best. Ik vind om eerlijk te zijn de meeste mannen op paiq er niet uit zien. Lang wachten op nieuwe matches. Simpele mannen en allerlei oneerbiedige verzoeken. Wanneer komt er eens een gratis datingsite waar iedereen wel wat mee kan?

 3. richard schreef:

  op paiq zit de hopeloze van de datingwereld. Met een gratis inschrijven van paiq kan je letterlijk weken wachten op een nieuwe match. Omdat je ook nog moet wachten tot je elkaars foto ziet, denk ik dat dit concept leuk was maar zeker niet praktisch voor het snelle daten tegenwoordig. Maanden erop gezeten en een paar leuke vrouwen gesproken. Ontmoetingen bleven uit. Dat continue wachten op nieuwe matches voor potentiële partners maakt hopeloos. Zo houden de paiqers deze hopeloosheid in stand. Leuk concept, maar zonde van je tijd! Dan maar bij lexa inschrijven, dan heb je zeker succes, een groot aanbod en is ook nog eens de beste datingsite van 2013.

 4. held schreef:

  lang wachten op een match. Eigenlijk weinig keuzes hebben behalve zelf een speeddate aangaan. Dit geeft meestal niet de beste resultaten qua types. Probeer het maar eens uit. Lang wachten tot de foto eindelijk zichtbaar word. Daarom soms zonde van je tijd. Pluspunt: steeds beter uitziende vrouwen op paiq. Kortom, ervaring met paiq is niet super.

 5. veccruiserrr schreef:

  Een jaar geleden voor het eerst paiq gebruikt. Toen beviel het mij niet. Veel vrouwen met aandachtsproblemen. Toch vorige week weer eens ingelogd. Het lijkt wel alsof paiq meer en betere kwaliteit inschrijvingen heeft gekregen. Beter uitziende vrouwen en leukere gesprekken. Minpunt aan paiq vind ik echt dat je tien minuten moet wachten voor je de profielfoto ziet. Het gaat in eerste instantie om het uiterlijk.

 6. martijn schreef:

  raar. ik had een profielfoto die een cijfer had van een 9. Ik kreeg zoveel contacten in mijn profiellijst dat mijn profiel door paiq ineens een 6,5 kreeg. Waarom past paiq dit aan en waarom mocht ik niet zon hoog cijfer hebben?

 7. michel schreef:

  Lang wachten tot je elkaars foto ziet heeft ook minpunten, je verspeelt tijd, terwijl alles eerst draait om de vleeskeuring. Ik denk dat paiq voor een groot deel het afvoerputje is van vrouwen die niet aan de man komen.

 8. selma schreef:

  het concept van paiq beviel me erg goed, eerst chatten en dan pas elkaar zien. Soms heb je er dan ook bij dat het wel of niet je type is, maar meestal merk je in de chat al redelijk hoe het gaat verlopen. Ook kun je qua uiterlijkheden al een en ander duidelijk aangeven. Zelf ben ik niet zo van de speed en battle dates. Maar het is wel een actieve manier om iemand tegen te komen. Ik heb geen ervaring met het betaalde lidmaatschap van paiq, maar heb toch al een paar leuke dates gehad op deze site.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *