Ervaring Zoosk

Ervaring Zoosk? Alle ervaringen en recensies over Zoosk. Van plan je in te schrijven bij een datingsite? Lees en vergelijk ervaringen over Zoosk.nl.

Datingsites met het meeste succes?

Bekijk hier de datingsite met de hoogste slagingskans voor een nieuwe partner of bekijk hier de beste datingsites voor 50 plussers.

Zoosk algemene informatiezoosk vergelijken

Zoosk is een bekende datingsite, Zoosk is een zeer efficiënte datingsite. Met ruim 35 miljoen leden is Zoosk een zeer grote en bekende datingsite. Zowel thuis als onderweg kun je op Zoosk via de Zoosk app voor je smartphone en tablet. Zoosk heeft een unieke Behavioral Matchmaking, bij iedere single die jij een vind ik leuk geeft leert hij en komt hij er steeds verder achter wie jou type is. Zo wordt er weer een nieuw persoon aan je voor gesteld die meer bij jou zou passen, hij komt er weer achter wat je van haar vind en slaat die gegevens op. Met deze nieuwe gegevens er bij wordt er weer iemand gezocht die nog beter bij jou zou passen. Zo hoef je niet door allemaal persoonlijkheids- testen en vragenlijsten te werken om geschikte personen te vinden. Via het chatten kom je andere leuke singles tegen en kom je er al snel achter of zij of hij wat voor jou is. Zoosk is niet alleen in Nederland maar ook in andere landen. Bent u benieuwd?

Bekijk hier de website van Zoosk.

 

Eén reactie in “Ervaring Zoosk”

  1. Maakt niet uit schreef:

    Echt jammer. Allereerst moet je betalen voor een aantal dingen en daarna kwam ik er achter dat sommige profielen van mannen helemaal niet bestonden. Ik schrok hiervan en Heb gelijk mijn account verwijderd en heb er niet meer naar omgekeken.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *