Ervaring Uniekdating

Ervaring Uniekdating? Alle ervaringen en recensies over Uniekdating. Van plan je in te schrijven bij een datingsite? Lees en vergelijk ervaringen over Uniekdating.nl.

Datingsites met het meeste succes?

Bekijk hier de datingsite met de hoogste slagingskans voor een nieuwe partner of bekijk hier de beste datingsites voor 50 plussers.

Uniekdating algemene informatieuniekdating vergelijken

Uniekdating is een datingsite speciaal voor mensen met een vorm van autisme en/of een lichte verstandelijke beperking. Je meld je gratis aan bij Uniekdating, de werknemers maken een  persoonlijke afspraak voor  een kennismaking. Daarna plaatsen je profiel op de website en kan je iemand zoeken die bij jou past, je regionale datingcoach gaat met je mee op de eerste date. Je krijgt een persoonlijke intake, je word overal bij begeleid, ze zijn zeer betrokken, betrouwbaar en deskundig. Iedereen heeft een regionale datingcoach. Uniekdating vind een serieuze aanpak zeer belangrijk en begeleid jou overal met plezier. Uniekdating heeft altijd een locatie bij jou in de buurt met een eigen datingcoach, deze begeleid je het gehele traject zelfs tot uw tweede date. Je persoonlijke gegevens zijn hier volledig veilig. Heb je een vorm van autisme of een lichte verstandelijke beperking en ben je boven de 18 jaar? Dan is dit de website voor jou.

Bekijk hier de website van Uniekdating.

2 reacties in “Ervaring Uniekdating”

 1. wybo jellema schreef:

  ik wil liefde relatie met een vrouw
  van 54 jaar

 2. wybo jellema schreef:

  hallo vrouwen met beperking 50 plussers
  ik zoek een 54 jarige vrouw uit overijssel
  uit borne of hengelo .
  wybo 56 jaar

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *