Ervaring Tinder

Ervaring Tinder? Alle ervaringen en recensies over Tinder. Van plan je in te schrijven bij een datingsite? Lees en vergelijk ervaringen over Tinder.nl.

Datingsites met het meeste succes?

Bekijk hier de datingsite met de hoogste slagingskans voor een nieuwe partner of bekijk hier de beste datingsites voor 50 plussers.

Tinder algemene informatietinder vergelijken

Tinder is een app voor iOS en Android, Tinder bestaat pas sinds september 2012 maar werd al snel razend populair. Tinder werd per maand al ruim honderdduizend tot tweehonderduizend keer gedownload in maart 2013. Tinder telt al ruim 1,2 miljoen leden in alleen Nederland en dit aantal groeit nog steeds. Als je Tinder wilt gebruiken kan dat alleen als je een facebook account hebt.

Je maakt op Tinder je profiel, hierbij wordt er gebruik gemaakt van facebook dus zonder facebook kan je geen gebruik maken van Tinder, echter krijg je geen meldingen van Tinder op je facebook zonder je het zelf doet. Tinder gebruikt alleen je voornaam. Voor je profiel kan je 5 foto´s gebruiken, deze foto’s kunnen nog worden aangepast, en je kan een korte biografie in je profiel zetten. Je vult je leeftijd, geslacht en sexuele voorkeur in en je kunt beginnen! Tinder kijkt naar je interesses en je vrienden, zo vinden ze informatie voor een potentiële match. Tinder werkt ook samen met Spotify, zo kun je kijken of jij en je match naar dezelfde muziek genre luisteren.

Als je je hebt aangemeld kun je beginnen, je krijgt foto’s te zien van andere Tinder accounts uit je omgeving die u zelf in stelt. Bij iedere foto staat het kruisje en het hartje, bij het kruisje ga je simpelweg verder naar de volgende gebruiker. Als u het hartje doet geeft u aan interesse te hebben in de persoon van de foto’s. De gebruikers die jij leuk vind komen jou dan ook tegen en als hun aan geven dat ze jou ook leuk vinden heb je een match en wordt je in een chatvenster aan elkaar voorgesteld en kan er worden gechat. Er kunnen dus geen mensen met jou chatten waarvan je dit niet wilt, alleen mensen die beide naar rechts hebben geswiped (de kant van het hartje). Alles is anoniem, je weet dus niet wie er bij jou naar rechts of links hebben geswiped tenzij jullie beide naar rechts hebben geswiped en een match zijn. De mensen die aan je getoond worden komen bij je uit de buurt, dit wordt door middel van de gps gedaan.

Bekijk hier de website.

Voor serieuze dating bekijk hier Lexa.

6 reacties in “Ervaring Tinder”

 1. Jos schreef:

  Het lijkt wel handig maar soms dan heb je een match en dan hoor je niets meer van ze. ik wacht nog steeds op de eerste afspraak. app werkt verder wel handig.

 2. Liselore2408 schreef:

  Heb al van veel mensen gehoord dat ze hun relatie via Tinder kennen. Heb het daarom ook aangemaakt en vind het wel leuk om een beetje mensen te kijken. Heb zelf nog nooit een date gehad maar als ik een leuk persoon tegenkom dan hou ik alle opties natuurlijk open. Ook is het makkelijk te gebruiken omdat je het gewoon via de app op je telefoon kan gebruiken.

 3. Fady schreef:

  Een vriend van mij zei dat ik me op Tinder moest gaan aanmelden omdat je hier snel een match kon krijgen. Maar eenmaal toen ik mij had aangemeld kwam ik er al snel achter dat Tinder door veel mensen voor de grap wordt gebruikt.

 4. inge schreef:

  Ik vind tinder erg tegenvallen,er is weinig aanbod,soms komen maar 3 “profielen” voorbij en dan uren helemaal niks, ja,dat schiet niet op.
  Als dan ook nog een foto voorbij komt van een jongen niet ouder dan 12 of 13 jaar oud vind ik dat wel schrikken, vaak komen ook steeds dezelfde mensen voorbij.
  Ander nadeel is dat niet iedereen serieus op zoek is,hoeft ook niet,maar meldt het dan even,scheelt een hoop tijd.
  Niet mijn favoriete dating app!!

 5. Kors schreef:

  Tinder is naar mijn mening niet echt een datingprogramma. Er zitten veel mensen op die het gebruiken om grappig te doen of om gewoon te keuren. Ik ken niemand die hieraan een relatie heeft overgehouden. De app geeft ook al snel aan dat er geen mensen meer te vinden zijn in de buurt.

 6. Flurry schreef:

  Sinds kort op Tinder, op tinder krijg je al heel snel veel matches maar om echt contact te krijgen en dit te houden is al aardig lastig. Tot nu toe 1 date gehad en die was niet verkeerd. Ik heb het gevoel dat er ook mensen op zitten om zo veel mogelijk matches te krijgen en omdat ze het leuk vinden, maar niet echt op zoek zijn naar iets. Verder leuke app, makkelijk te gebruiken en veel verschillende mensen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *