Ervaring Seniorengeluk

Ervaring Seniorengeluk? Alle ervaringen met Seniorengeluk.nl. Van plan je in te schrijven bij een datingsite? Lees en vergelijk ervaringen met Seniorengeluk.nl. Schrijf je snel en makkelijk gratis in.

Datingsites met het meeste succes?

Bekijk hier de datingsite met de hoogste slagingskans voor een nieuwe partner of bekijk hier de beste datingsites voor 50 plussers.

Seniorengeluk algemene informatiesenioren geluk vergelijken

Ook Seniorengeluk is een datingsite voor 50 plussers, Seniorengeluk is een zeer ervaren site die al jaren oudere mannen en vrouwen bij elkaar brengt. 50 plus datingsite zijn ideaal voor mensen boven de 50 die een partner zoeken, op normale dating sites zitten vaak veel jongeren en is het veel lastiger om iemand van 50 plus te vinden die jou bevalt. Seniorengeluk is onderdeel van Safe Dating Networks, uw gegevens zijn hier geheid veilig en u blijft 100% anoniem. Inschrijven is snel gedaan en volledig gratis, met bijna 100 nieuwe inschrijvingen per dag is Seniorengeluk een snel groeiende datingsite en één van de grootste 50+ datingsites. De site heeft talloze handige tips en een telefonische helpdesk. Bij Seniorengeluk hoef je niet te betalen, maar dan kun je wel beperkt chatten en berichten sturen. Met een VIP account kun je onbeperkt chatten en berichte sturen, je kunt meer foto’s bekijken en je kunt uitgebreider zoeken en zelfs met een trefwoord. Bent u benieuwd?

Bekijk hier de website van Seniorengeluk Nederland.
Bekijk hier de website van Seniorengeluk België.

14 reacties in “Ervaring Seniorengeluk”

 1. joke schreef:

  Inschrijving gebeurde gemakkelijk, kon direct aan de slag. Hopen dat het goed werk

 2. hj te assen schreef:

  of je kiest als man op leeftijd om te wachten en niets te doen, of je schrijft je in op een datingsite voor senioren zoals ik en het avontuur begint weer. De vlam die je vroeger had tijdens het verliefd zijn die kwam hier weer terug voor mij. Er is geen drempel meer en dat is perfect. Veel keus aan vrouwen op deze site en erg blij dat ik de stap gezet heb om mijzelf hier gratis in te schrijven en mee te doen.

 3. lv schreef:

  Dit had ik eerder moeten weten. Een nieuwe partner ontmoeten is niet makkelijk. Maar een internet website waar senioren elkaar kunnen vinden, wat een goed idee. Met enthousiasme lid geworden en genietend van de aandacht en het voorjaar. tijd voor een nieuwe relatie dus. De site bevalt mij erg goed, op normale datingsites voel je je al gauw te oud, maar op deze site staan veel senioren. super

 4. Henry schreef:

  Ik had het veel eerder moeten doen. Tien jaar ben ik alleen geweest heb heb ik door middel van sociale activiteiten nog geprobeerd om een nieuwe partner te ontmoeten. Je zou denken dat het lastiger word naarmate je ouder word. Ik had seniorengeluk al vaker voorbij zien komen op internet, op verscheidene senioren websites. Een vrij onbekende materie, dat daten op internet. Na maanden peinzen de stoute schoenen aangetrokken. Verbaast over de hoeveelheid inschrijvingen. Ik was blijkbaar niet de enige die een nieuwe partner zocht. Ik heb de ware nog niet gevonden maar geniet van de aandacht die ik hier krijg, Twee keer heb ik iemand ontmoet, de klik was helaas niet wederzijds. Maar toch : daten voor senioren op internet opent kansen!

 5. senior schreef:

  Op aanraden van mijn buurvrouw toch maar ingeschreven bij seniorengeluk, omdat ik erg toe was aan het ontmoeten van een nieuwe vrouw. Nog geen concrete afspraken gehad, wel erg genoten van het krijgen van aandacht online. Het is een genot dat deze websites er voor ouderen zijn. Basiskennis van de computer is voldoende en je kan hier anoniem en vrijblijvend rondkijken. Ik heb alleen nog geen idee wat de beste datingsite voor senioren is.

 6. vdb soesterberg schreef:

  Een van de betere dating websites voor senioren is deze site. Groeit elke dag met nieuwe leden. Een makkelijkere manier om als oudere een nieuw partner te vinden is er haast niet. Volledig van alle mogelijkheden gebruik maken kost u wel geld, maar was het waard.

 7. Ronnes th schreef:

  Goede ervaring met seniorengeluk. De grootste en meest betrouwbare datingsite voor senioren in mijn ogen. Een ruim aanbod van senioren die een nieuwe partner zoeken en daar komen zichtbaar veel nieuwe senioren bij. Aan te bevelen voor een IEDER boven de 50 die op zoek is naar een serieuze partner. Ik heb er een betere ervaring mee dan 50 plus dating. Die gewone datingsites als lexa en relatieplanet zijn meer op mensen gericht rond de dertig.Inschrijven daar heeft weinig zin.

 8. Henk Jongmans schreef:

  Het is ontzettend fijn dat deze internetsite er is. Het aantal eenzame mensen neemt toe en de drempel om iemand te ontmoeten word moeilijker. Dankzij seniorengeluk leer je makkelijk nieuwe mensen kennen in de categorie 50 plus, een doelgroep die steeds actiever word op internet. Ik ben inmiddels zeven jaar weduwnaar en deze site heeft mij tot nu toe geholpen in het vinden van een aantal mensen waar het fijn mee klikt.

 9. 1951 schreef:

  Dit zijn websites die in de toekomst nog meer gaan groeien omdat er steeds meer singles boven de 50 bijkomen. In mijn ogen een goede zaak, want het zou een groot deel van de eenzaamheid bij ouderen op kunnen lossen, los van het commerciele plaatje. Ik ben bij seniorengeluk ingeschreven en tot nu toe bevalt daten op internet mij goed.

 10. gebruiker schreef:

  Dat het zo kan, daar konden we ons dertig jaren geleden niets bij voorstellen. Ideale manier om veel andere mensen te ontmoeten. Seniorengeluk is een leuke manier om voor weinig geld andere mensen te onmoeten. Makkelijk, simpel in gebruik, anoniem en niet duur, Goede ervaring dus met Seniorengeluk. als je elkaar ontmoet hebt, moet er wel een klein bedrag betaalt worden. Vraag me alleen af of het ook onderdeel is van 50plus match en andere datingsites voor ouderen.

 11. m.v. / breukelen schreef:

  Ik was altijd een beetje huiverig voor dit soort websites. Dating voor ouderen. Toch is het goed bevallen. Er zijn veel meer ouderen en senioren op internet dating dan ik dacht. Ik heb als oudere wel even de tijd nodig gehad om te kijken hoe de seniorengeluk werkte, maar ik had binnen de kortste keren mijn eerste afspraak. Het eerst half uur hebben we hartelijk gelachen om het feit dat we als twee oudjes ons voor ‘internet dating’ hadden ingeschreven! Dankzij Seniorengeluk.

 12. van zon schreef:

  Het aanbod van leuke senioren verbaasde mij! Ik had nooit verwacht dat er zoveel ouderen nog aan het daten sloegen en zich aan zouden melden. Tot nu toe bevalt de site van seniorengeluk nog goed. Nog niemand gevonden om mee af te spreken, maar dat zal er vast wel eens van komen.

 13. betty schreef:

  hier voelde ik mij echt thuis. gratis inschrijven en meteen profielen zien van andere senioren. Ik had een lange tijd geleden ook als eens op seniorengeluk gekeken, toen was de site nog niet vol en had ik er mijn twijfels bij. Inmiddels heel veel profielen bekeken en zat leuke mannen gezien. volgens mij komt dating voor ouderen en senioren steeds meer in en tot zijn recht. Leuke site, ga zo door!

 14. Gerda schreef:

  9 jaar geleden weduwe geworden en was wel weer toe aan een nieuwe relatie. Ik ben niet zo thuis met computer maar kon mij toch met hulp inschrijven. Inmiddels alweer een paar maanden op twee datingsites, iets wat me totaal onbekend was. Op de meeste datingsites voelde ik mij te oud, toch kwam ik op seniorengeluk een lieve man tegen. Leuk en flink aanbod van meer mensen die niet echt bekend zijn met internet en dating. Ik ben ontzettend blij dat ik die stap gezet heb…

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *