Ervaring Relatieplanet

Ervaring Relatieplanet? Alle ervaringen over Relatieplanet. Van plan je in te schrijven bij een datingsite? Lees en vergelijk ervaringen over Relatieplanet. Schrijf je snel en makkelijk gratis in.

Datingsites met het meeste succes?

Bekijk hier de datingsite met de hoogste slagingskans voor een nieuwe partner of bekijk hier de beste datingsites voor 50 plussers.

 

Relatieplanet algemene informatieervaring relatieplanet

Relatieplanet is de datingsite voor iedereen, voor dertigers maar ook voor mensen die de 60 al gepasseerd zijn en voor ieder opleidingsniveau. Je kan je bij Relatieplanet gratis in schrijven en als het je bevalt kan je een abonnement nemen, dit is tegen betalen maar dan staan er meer opties voor je open. Relatieplanet is een van de bekendste en grootste dating sites van Nederland, ze hebben al 6 jaar op rij de titel “Populairste datingsite van Nederland” weten binnen te halen. Relatieplanet organiseerd van alles voor hun klanten, van feesten tot wijnproeverijen, van wandelingen tot speeddate evenementen en noem het maar op. Ze hebben verschillende datingcoaches die je graag overal mee helpen, handige tips voor iedereen en een klantenservice die 364 dagen geopend is en altijd antwoord heeft op uw vragen ( behalve op oudejaarsavond ).

Relatieplanet is zeer makkelijk in gebruiken, ga nu alle singles langs en kijk wie er bij jou past.

Bent u benieuwd? Relatieplanet is niet meer beschikbaar
Bekijk hier het beste alternatief voor relatieplanet

13 reacties in “Ervaring Relatieplanet”

 1. gijsbert33 schreef:

  Van alle datingsites die ik tot nu toe heb gebruikt is Relatieplanet toch wel de aller beste. Ben erg tevreden en heb al veel gezellige matches met veel leuke vrouwen. Opmerkelijk is ook dat iedereen erg geïnteresseerd is en ook daadwerkelijk “opzoek” is naar een geliefde. Echt een top website!!!!

 2. 1979 schreef:

  Geweldige site! 🙂
  inderdaad minpuntje dat je geen foto van de zijkant mag of met zonnebril op. Je moet iets over jezelf opschrijven en eigenlijk is dat toch wel fijn om te lezen, zo krijg je toch een beter beeld. De site is qua structuur ideaal en zoeken naar mannen gaat ook heel vlot. Gratis inschrijven is inmiddels ook al flirts ontvangen (veel gekregen) en mannenprofielen bekijken. Betaald is als je iemand gevonden hebt die je wat lijkt, kortom: succes gegarandeerd! lidmaatschap was makkelijk weer op te zeggen. jaarcontract is niet nodig, reëel gezien vind je iemand met zon groot aanbod vrij snel.

 3. martijn schreef:

  Wat geweldig is aan relatieplanet, is dat iedereen serieus op zoek is. Door een gratis profiel aan te maken kun je al veel mensen in je omgeving spotten. Dat is een groot pluspunt. Wat ik zelf een minpunt vind is dat ik geen foto mag plaatsen en-profil.

  De zijkant is blijkbaar uit den boze bij relatieplanet. Jammer! Zeker als je net een leuke foto hebt. Het verplicht stukje schrijven over jezelf vond ik eerst ook niet prettig. Wel leuk om de profielen van vrouwen online te lezen, op hun profieltje zijn ze allemaal goudeerlijk. Iedereen is op zoek en niemand vind iemand in het dagelijkse leven. Relatieplanet zit vol met aanbod, dus zeker de moeite waard om je gratis eens te registreren of zoals ik betaald, om het eens een paar maanden aan te zien. 🙂

 4. jaimy schreef:

  Ik ben bang dat dit een site is waar de vrouwen echt bepalen en uitkiezen. De aandacht van mannen is volgens mij extreem want elke man stuurt een vrouw wel een berichtje..ik vermoed dat ze bedolven worden onder berichtjes van mannen. Heb mij hier in het verleden ingeschreven, site werkte perfect, maar als je die profielen leest van sommige vrouwen…torenhoge eisen aan een man, maar wat hebben ze zelf te bieden? Kreeg bijna geen reactie. Vrouwen moeten zelf toch ook helemaal knetter worden van dit fenomeen?

 5. johan87 schreef:

  Was voor mij de betaling meer dan waard. Eerst wat moeite gehad met mijn eerste ervaringen in online dating. Kwam er al gauw achter dat het minder makkelijk was dan ik dacht. Toch een paar leuke dates gehad maar nog steeds single. Ben blij dat de kosten voor datingsites niet al te hoog zijn, zodat een betaald lidmaatschap nog leuk is. Zowel bij mannen al bij vrouwen in de dating geldt: je bent niet de enigste. concurrentie…je moet je goed onderscheiden, maar zeker niet opgeven.

 6. simon schreef:

  jammer dat je bij relatieplanet zon lang verhaal over jezelf moet vertellen. veel mensen met foto, maar ook veel zonder. verder is de site een succes geweest voor mij. ik woon vlak bij belgie en kon ook in belgie op zoek naar vrouwen. Dat gaf de doorslag.

 7. ed schreef:

  De meest serieuze website voor relaties. Geen/weinig mensen die one night stands zoeken, maar echt mensen die een relatie zoeken. Gezien de andere datingsites niet duur en voor mensen die echt een serieuze langdurige relatie zoeken, zijn relatieplanet en lexa wel de beste. goede ervaringen mee

 8. rooz schreef:

  natuurlijk weer veel te lang gewacht met inschrijven bij een datingsite. Toen ik verschillende stelletjes op straat zag ging het weer kriebelen. Net drie dagen ingschreven en nu al een date! Tevens even kijken of er nog meer goede datingsites zijn waar ik me gratis kan inschrijven. Ik denk dat ik me ook ga inschrijven bij pepper. relatieplanet bevalt in ieder geval erg goed. In een avond 12 mailtjes…

 9. kjkj schreef:

  relatieplanet is mij juist wel goed bevallen. de naam zegt het al: op zoek naar een relatie, verwacht hier niet veel vluchtige scharrels.. je kan hier gelukkig wel zoeken naar elkaar en ook in de provincie…had me gelijk ook bij lexa ingeschreven.. zo bereikte ik de grootste doelgroep en was ik niet de hele tijd op een site online. Dus: schrijf je gratis in bijdatingsites en wacht tot je reactie krijgt.

 10. relatieplanetgebruiker schreef:

  ok ik ben ook niet echt tevreden over betalen aan relatiesites…maar heb het idee dat een groot deel van de ontevreden mensen op datingsites een bevestiging krijgen dat ze niet erg in trek zijn en dit vervolgens afreageren op de datingsites omdat ze betaald zijn. ok ze vragen geld, maar word wakker mensen, de kans om nu een partner te zoeken is zoveel groter dan 20 jaar geleden! Ik heb me ingeschreven bij relatieplanet en het aanbod is gewoon groot. Klikt het niet, dan klikt het niet. Gewoon blijven proberen. Wat betaal je nou aan een datingsite? Zoveel is dat nu ook weer niet bij relatieplanet. Goede ervaring mee en voor een relatie is het je waard om wat te betalen toch?

 11. 123 schreef:

  Veel nieuwe matches, veel aanbod, en zeker een mogelijkheid om te slagen. relatieplanet komt op mij het meest betrouwbaar over. Betalen als je een leuke date hebt gevonden, dat vond ik ook niet zo erg. Schrijf ik me meteen weer uit. goede ervaring mee dus

 12. Annemar schreef:

  Relatieplanet is wel lekker eerlijk. Deze week geen nieuwe matches, krijg ik wel eens binnen. Het aanbod daarentegen is super! Gemixt publiek, scrollen tussen profielen is goed en veel inschrijvingen. Ik heb me hiernaast ook bij lexa ingeschreven.

 13. Tandjes schreef:

  Na het aanmelden kwam een flinke lijst met informatie die je over jezelf in moest vullen bij relatieplanet. Sommigen vinden dat prettig, ik zelf niet zo. Gelukkig hoefde ik alles niet verplicht in te vullen, waardoor ik in een paar minuten toegang had tot relatieplanet. Minpuntje vond ik zelf dat er redelijk wat mensen geen foto hadden. Pluspunt was dat ik meteen 146 matches had. Interesses en dergelijke. Mijn ervaring is goed, ik hoefde er eigenlijk weinig voor te doen en heb toch in het verleden twee leuke vrouwen ontmoet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *