Ervaring Relatie nl

Ervaring Relatie nl? Lees ervaringen met Relatie.nl dating. Van plan je in te schrijven bij een datingsite? Lees en vergelijk ervaringen over Relatie.nl. Schrijf je snel en makkelijk gratis in.

Datingsites met het meeste succes?

Bekijk hier de datingsite met de hoogste slagingskans voor een nieuwe partner of bekijk hier de beste datingsites voor 50 plussers.

Relatie nl algemene informatie

Relatie.nl was een Nederlandse datingsite, het was van dezelfde oprichters als van relatieplanet. Je kon hier makkelijk personen uit je eigen omgeving vinden. Het was een gecontroleerde website, dat betekent dat alle profielen werden bekeken en de nep profielen werden verwijdert. Het aanmelden was snel en simpel, binnen één minuut was je volledig anoniem, veilig en gratis.Je kon er anoniem op en het was zeer veilig ze hadden sinds 2011 al zeer veel ervaring. Ze hanterden bepaalde kwaliteitseisen om de mensen zo goed mogelijk te helpen om een serieuze relatie te krijgen. Alle onjuiste informatie werd verwijdert of gewijzigd. Je kon met personen chatten en mailen, als je niet wilde dat sommige mensen contact met je zochten kon je ze simpelweg blokkeren. Relatie.nl was ook geoptimaliseerd voor smartphone en tablet. Relatie.nl is helaas gestopt.

Bekijk hier de website van Relatie.nl.

5 reacties in “Ervaring Relatie nl”

 1. Ramon92 schreef:

  Relatie.nl is in het begin zeker een leuke dating site erg overzichtelijk en makkelijk te bedienen.
  Veel aspecten waar je voor moet betalen bij andere dating sites zijn gratis bij Relatie.nl
  Er zijn opzicht altijd wel een aantal mensen online (vrouwen in mijn geval man op zoek naar vrouw) . Maar de leden zelf veranderen weinig tot niet. Het zijn vaak altijd de zelfde die online zijn en dat is opzicht nog geen probleem maar de grootste irritatie is dat je letterlijk in 9/10 vrouwen die je benadert nooit een bericht terug krijgt . Ik ben er dan ook van overtuigd dat helaas Relatie.nl een website is die vol met nep profielen staat of vrouwen die opzoek zijn naar mannen zoals Orlando Bloom , Justin Bieber en Jude Law. Terwijl ze zelf helemaal niet Angelina Jolie zijn verreweg zelfs. Wat het meest irritante is van de profielen is dat ze vaak als beschrijven hebben staan dat ze een ECHTE relatie willen en een normaal bericht en niet alleen iemand willen die voor de sex gaat. Vervolgens geef je ze een normaal respectvol bericht en krijg je letterlijk nooit wat van ze terug te horen. Relatie.nl zit vol met neppe bimbo vrouwen die denken dat ze te goed zijn voor welke man dan ook . Zeker NIET een betaald lidmaatschap opnemen het is zonde van je geld.

 2. johan schreef:

  Soms heeft deze site gratis full membership dagen, een aantal dagen achter elkaar. Dit is ideaal, heb in deze dagen wel afgesproken met een vrouw. Voor de rest gaan ze goed om met je privacy. Sta wel bij meerdere sites ingeschreven.

 3. nick schreef:

  echte profielen en makkelijk in gebruik. Een functie die bij lexa betaald is, is gratis bij relatie en dat maakt het al een stuk makkelijker: berichtjes lezen van anderen. Zo al met veel gratis leden in contact gekomen, echte afspraken nog niet gehad. Hoe ik weet dat het geen fakers zijn? Ze houden je niet aan het lijntje op de site, voegen je toe op skype en / of msn en zijn bereid een videogesprek aan te gaan. Al met al toch goede ervaring, als je weet hoe je toch contact moet krijgen met gratis leden.

  Simpel systeem als je betaald lid bent: Stuur een bericht waarin je vraagt of interesse wederzijds is, en laat ze op toon interesse drukken als dat zo is. Dan weet jij dat er interesse is en kun je ze toevoegen op een social medium als skype, msn of indien je wilt, facebook. op die manier blijft het voor hun gratis en heb jij een potentiele date.

 4. albert schreef:

  Dacht dat relatie.nl wat kleiner zou zijn maar valt volgens mij wel onder de grotere datingsites…gelukkig wel echte profielen op relatie.nl.. voor mijn gevoel veel laaggeschoolde vrouwen hier. Moeders met kinderen en af en toe eens een goed uitziende dame. Kwam er net achter dat relatie.nl op dit moment gratis een full membership heeft tot 1 april. Verder erg makkelijk in gebruik, maar niet helemaal mijn type vrouwen. Toch een goede ervaring, maar een betere ervaring met pepper.nl

 5. henry schreef:

  Grote site met duidelijke profielen bij relatie.nl snel inloggen en profielen bekijken. Je kan hier snel en makkelijk flirten en fotos kijken. Als je full member bent, kun je pas de andere fotos bekijken. Dat geldt ook voor de afstand waar je naar kunt zoeken. Al met al goede ervaringen met relatie.nl!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *