Ervaring Parship

Ervaring Parship? Alle ervaringen met Parship. Van plan je in te schrijven bij een datingsite? Lees en vergelijk ervaringen met Parship. Schrijf je snel en makkelijk gratis in.

Datingsites met het meeste succes?

Bekijk hier de datingsite met de hoogste slagingskans voor een nieuwe partner of bekijk hier de beste datingsites voor 50 plussers.

Parship algemene informatieparship vergelijken

Parship is een van de grootste datingsites van Nederland. Bij Parship is de balans zeer goed het is bijna 50% vrouw 50% man. Op Parship vul je de persoonlijkheidstest in uit dat resultaat komen ze er achter wie je bent, wat je zoekt en wie er bij jou passen. Ze vergelijken uw profiel met die van anderen en ze stellen u voor aan partners, en van daar uit kun je er achter komen wie er echt bij jou past en wie niet. Parship heeft een zeer hoog percentage voor succes. Op Parship kan je veel verschillende personen zoeken, hoger opgeleiden, senioren, religies etc. Parship heeft het keurmerk “Veilig daten” en dit betekend dat Parship 100% anoniem is en uw persoonlijke gegevens zijn hier volledig veilig. Bij Parship hebben 1 op de 3 mensen al een date gevonden. Parship helpt u ook met tips en tructjes, hoe je dingen moet oppakken of reageren etc.

Bekijk hier de website van Parship.

9 reacties in “Ervaring Parship”

 1. Ben 1954 schreef:

  Het is tegenwoordig erg lastig om buiten het internet met een leuke vrouw in contact te komen. Dat voelt een beetje raar maar daar gaan we via parship maar gewoon in mee.

 2. Jobz schreef:

  Heel erg lang getwijfeld of ik de stap zou zetten naar online dating, uiteindelijk toch besloten om het te doen. Zeer veel vragen aan het begin, heb het gevoel dat je niet alleen op je foto wordt beoordeeld maar dat ze ook kijken naar hoe je bent. Het heeft even geduurd maar uiteindelijk toch een partner gevonden. Dus aan het eind erg blij dat ik de stap heb gezet.

 3. HenT schreef:

  wij zijn twee vrienden die beiden niet geweldig zijn in de omgang met vrouwen. Allebei hebben we op internet veel gelezen over vrouwen en geprobeerd onze verlegenheid aan de kant te schuiven. beiden gingen we op datingsite parship. Ik had succes. Mijn vriend helaas niet. Die is nu ingeschreven bij pepper. Ik ben van mening dat betaald internet daten toch de meest serieuze kandidaten levert.Ik ben zelf na veel onzekerheden toch tevreden over parship en blij dat ik de stap genomen heb.

 4. hendrik schreef:

  uitstellen, uitstellen en uitstellen dat internetdating. toch niet de tijd nemen om online te gaan, je denkt dat die relatie wel weer komt. Ik was al zo lang weer opzoek naar een nieuwe relatie en het alleen zijn zat. Veel goede dingen gelezen over parship dating. Als je online dating ziet als passieve bezigheid is het perfect. Eindelijk dus ingeschreven na veel te lang wachten en nu een leuke vriendin ontmoet op deze datingsite. Het maakt het leven weer een stuk mooier. Op parship zitten naar mijn mening veel mensen die serieus zijn. Hoe langer je van te voren chat, hoe sterker de emotionele band met elkaar word.

 5. John schreef:

  In mijn ogen de beste plek om een serieuze relatie te vinden als homo of lesbienne. Wel ellenlange vragen in het begin, maar denk dat dat wel bijgedragen heeft aan het vinden van de juiste partner voor mij in het verleden.

 6. ger schreef:

  voor mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie is parship dating absoluut een goede. Doordat je niet meteen naar de foto kijkt, lees je eerst de inhoud, voor mij was dat een pluspunt. Heb wel het idee dat er veel meer vrouwen op parship zitten dan mannen. (vooral veel vrouwen op leeftijd) Denk dus dat de single 50 plus man hier het meeste succes heeft. Verder vond ik parship dating wat prijzig, maar het was het mij waard.

 7. bezoeker schreef:

  inderdaad veel vragen in het begin, maar zeker de moeite waard als je op zoek bent naar een serieuze relatie. Ook bij parship kan je je gratis inschrijven en komt er een betaling om de hoek kijken. Die doe je pas als je iemand gevonden hebt waar het mee klikt. sowieso een aanrader en een tip: geen lange contracten afsluiten! Verder goede ervaring met parship.

 8. johan schreef:

  parship dating gaat voor het echt matchen is mijn ervaring. Parship is echt bedoeld voor het zoeken van een serieuze relatie. Vluchtige relaties vind je hier niet snel. Veel vragen maar uiteindelijk ook een goed resultaat!

 9. jantine schreef:

  ellenlange vervelende vragenlijsten, maar wel met leuke vragen. Ondanks dit alles uiteindelijk wel mijn partner gevonden. Goede ervaring dus met parship en een aanrader

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *