Ervaring NieuweRelatie

Ervaring NieuweRelatie? Lees ervaringen met NieuweRelatie.nl dating. Van plan je in te schrijven bij een datingsite? Lees en vergelijk ervaringen over NieuweRelatie.nl. Schrijf je snel en makkelijk gratis in.

Datingsites met het meeste succes?

Bekijk hier de datingsite met de hoogste slagingskans voor een nieuwe partner of bekijk hier de beste datingsites voor 50 plussers.

NieuweRelatie algemene informatienieuwe relatie vergelijken

NieuweRelatie is een datingsite voor Nederland en België voor 40 plussers. Je kunt je gemakkelijk en snel gratis inschrijven, en meteen de tienduizenden foto’s bekijken op de fotomuur. Het is een datingsite die zeer makkelijk te gebruiken is en alle profielen worden handmatig gecontroleerd,  nep accounts worden dan ook direct verwijdert. Met ruim 50.000 leden waar er iedere dag nog meer bij komen is NieuweRelatie een zeer snel groeiende datingsite. Op NieuweRelatie kun je gemakkelijk mensen uit je eigen omgeving vinden, zo maak je meer kans op een date en om echt te bekijken of je iemand leuk vind. Je blijft volledig anoniem, je persoonlijke gegevens zijn 100% veilig en het is ieder moment opzegbaar. NieuweRelatie maakt geen gebruik van programma’s om matches te vinden, deze moet je helemaal zelf vinden. Bij NieuweRelatie kunt u ook een full member lidmaatschap nemen, daarmee kunt u wat meer zien en praten met anderen en komt uw foto boven aan in de fotomuur. Er is een snelle e-mail helpdesk die al je e-mails en vragen beantwoord.

Bekijk hier de website van NieuweRelatie Nederland.
Bekijk hier de website van NieuweRelatie België.

3 reacties in “Ervaring NieuweRelatie”

  1. 40+ schreef:

    inderdaad vrij veel vrouwen op nieuwerelatie.nl. Een site die zeker prettig in gebruik is en groeiende is. Zelf met een tijdelijk gratis volledig lidmaatschap heb ik een aantal dagen gratis kunnen gebruik maken van deze site. Veelal vrouwen van 40 en ouder… Maak er gebruik van.

  2. buursma schreef:

    In mijn ogen valt nieuwerelatie.nl dating ook voornamelijk voor 30+. Verder is dit een hele goede site in gebruik. Leuke echte contacten en duidelijke detailpaginas voor een dating profiel. Minpuntje: meer vrouwen dan mannen hier.

  3. wilco schreef:

    Nadat mijn profiel gecontroleerd was kon ik rustig andere profielen bekijken. Valt mij wel op dat het merendeel toch boven de 30 jaar is op nieuwerelatie.nl, dat komt denk ik ook wel door de banners die ik ervan heb gezien. Voor mij in ieder geval perfect als 30 plusser. De fotomuur is leuk bedacht, dan kan je heel snel veel foto’s bekijken. Nieuwerelatie dating bevalt erg goed in gebruik. Wel jammer dat veel leden ook nog geen profielfoto hebben.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *