Ervaring MetJou

Ervaring Metjou? Lees ervaringen met Metjou.nl dating. Van plan je in te schrijven bij een datingsite? Lees en vergelijk ervaringen over MetJou.nl.Schrijf je snel en makkelijk gratis in.

Datingsites met het meeste succes?

Bekijk hier de datingsite met de hoogste slagingskans voor een nieuwe partner of bekijk hier de beste datingsites voor 50 plussers.

Metjou algemene informatieMetjou vergelijken

Metjou is een minder bekende datingsite, je kan je registeren vanaf 23 t/m 55 jaar. Aanmelden is volledig gratis en snel gedaan. Het is een zeer simpele site waarmee je snel in contact komt met anderen. Je kan een foto op je profiel zetten maar dit is niet verplicht, maar hoe uitgebreider je profiel is hoe meer kans op matches, je kan ze zelfs opsturen naar de klantenservice en dan zetten hun ze er voor je op. Verder lijkt deze site erg veel op de andere datingsites. Metjou is onderdeel van Safe Dating Networks, en uw gegevens zijn hier 100% veilig en u blijft altijd volledig anoniem. Iedere dag schrijven zich gemiddeld 250 nieuwe mensen in, Metjou groeit dus erg snel en kan zo een van de grotere datingsites worden. Op Metjou staan ook datingtips waar u op kunt letten. Zit uw droommatch hier tussen? Meld je nu gratis aan en vindt het uit.

Bekijk hier de website van Metjou.

2 reacties in “Ervaring MetJou”

  1. loezzzjuh schreef:

    Leuke website met veel mogelijkheden en lekker overzichtelijk, wel het idee dat het aanbod niet xtreem is. Weinig mannen? Jammer dat er geen volledig gratis datingsite is, die handig is in gebruik. Je moet er maar continue aan betalen. Metjou had een duidelijke cookie uitleg verder waar ik helemaal eng van werd. Zoveel info over cookies.

  2. astrid schreef:

    metjou.nl is een leuke site, werkt exact als alle andere sites, snel inschrijven gratis flirten en bij interesse een bedrag betalen. redelijk groot aanbod aan inschrijvingen. gelukkig kan je hier ook gericht zoeken op woonplaats. Bij sommige datingsites moet je dan betaald lid zijn. kortom: een ok site.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *