Ervaring Matching You

Ervaring Matching You? Alle ervaringen en recensies over Matching You. Van plan je in te schrijven bij een datingsite? Lees en vergelijk ervaringen over Matching You.nl.

Datingsites met het meeste succes?

Bekijk hier de datingsite met de hoogste slagingskans voor een nieuwe partner of bekijk hier de beste datingsites voor 50 plussers.

Matching You algemene informatie

Matching You was een Nederlandse datingsite, het inschrijven was volledig gratis en snel gedaan. Als u was aangemeld kon u uw profiel maken, hoe uitgebreider hoe beter en des te meer kans op matches. Mensen zijn sneller geïnteresseerd in een volledig profiel en sturen al sneller bericht naar een volledig profiel in plaats van een half profiel. Heeft u uw profiel af? dan kon u meteen beginnen met zoeken naar leuke singles op Matching You. Het was een zeer simpele site die overzichtelijk en gebruiksvriendelijk was, je kwam er makkelijk aan contacten, en kon meteen kijken wie wat voor jou was en wie niet. Er zaten veel personen op de site waardoor je vaak snel iemand tegen kwam, deelde je berichten uit en kwam er achter of het echt iets voor jou was. Je persoonlijke gegevens waren volkomen veilig en u bleef altijd volledig anoniem. Matching You is helaas gestopt.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *