Ervaring Match4me

Ervaring Match4me? Alle ervaringen over Match4me. Van plan je in te schrijven bij een datingsite? Lees en vergelijk ervaringen over Match4me. Schrijf je snel en makkelijk in.

Datingsites met het meeste succes?

Bekijk hier de datingsite met de hoogste slagingskans voor een nieuwe partner of bekijk hier de beste datingsites voor 50 plussers.

Match4me algemene informatieMatch4me vergelijken

Match4me is een Nederlandse datingsite voor hoger opgeleiden van HBO en WO, het man vrouw percentage is bijna 50/50. Alle profielen worden handmatig gecontroleerd, Match4me heeft ook een mobiele app voor Apple en Android, zo kan je altijd en overal ook als je niet thuis bent een persoon vinden die bij jou past. Je kan blogs aanmaken en blogs van anderen lezen, zo kom je al snel achter de interesses van anderen en wat mensen willen. Match4me heeft het “Keurmerk Veilig daten” en je persoonlijke gegevens zijn hier dus 100% veilig, ook blijf je volledig anoniem. Er worden activiteiten georganiseerd door Match4me en door de leden, hier leer je snel en gemakkelijk mensen kennen. Je kan direct chatten met andere leden. Match4me is ook actief in Duitsland en Zweden. Er zijn iedere dag duizenden mensen online en er worden per jaar meer dan 500.000 berichten verstuurd. Bent jij benieuwd?

Bekijk hier de website van Match4me Nederland.
Bekijk hier de website van Match4me België.

7 reacties in “Ervaring Match4me”

 1. Lars schreef:

  Vind het heel moeilijk om vrouwen aan te spreken en maak soms wel wat blunders. Daarom vind ik het super fijn om online te daten om vervolgens met een vrouw af te spreken. Match4me helpt heel erg en het is een hele gebruiksvriendelijke website. Super leuk dat je ook blogs kunt schrijven. Zo kan je lezen wat de passies zijn van anderen en kan je daar al leuk over beginnen.

 2. Ivar schreef:

  Match4me is een goede website. Staan niet alleen hoogopgeleiden op maar daar stoor ik mij niet aan. Makkelijk in gebruik en de inschrijving is gratis.

 3. Pat schreef:

  Bij match4me kon ik me gemakkelijk inschrijven, en heb snel foto’s toe gevoegd. Echter kwam ik er al snel achter dat er niet alleen hoger opgeleiden op zaten maar hier stoorde ik me niet erg aan. De leeftijden liggen dicht bij elkaar en er is een redelijk groot aanbod. Het was makkelijk in gebruik en had al snel een paar matches, na een paar weken had ik mijn eerste date dit klikte niet direct en was ook onze enige afspraak. Een tijdje later had ik weer een date, we spraken af en het klikte meteen en het voelde erg vertrouwd als of we elkaar al langer kende. We zijn onderhand al een paar maanden bij elkaar. Ematching: vind het een goede site en heb er een geweldige relatie aan over gehouden.

 4. daniel schreef:

  Match4me is gewoon een handige datingsite met echte profielen en duidelijke foto’s. Een paar leuke gesprekken gehad. soms hebben ze een dagen gratis full membership. Bij toeval op deze site terecht gekomen maar nog geen concrete dates gehad, wel leuke gesprekken. Inmiddels meer dan 5 datingsites bezocht en ik heb er nog wel lol in. Zolang je internet daten als ontspanning ziet, is het ook niet frusterend, zoals veel mensen dat wel vinden.

 5. renaatje schreef:

  Voor een gratis member zijn er best nog wel wat mogelijkheden ten opzichte van andere sites. Jammer dat de site langzaam groeit, want het niveau is goed. Er komen sporadisch nieuwe mensen bij.

 6. johan schreef:

  Match4me is een fijne site in gebruik. Snel inloggen en (gelukkig gratis) meteen profielen kunnen zien met meerdere fotos. Aanbod vrouwen is goed, de meesten zijn rond de 30-35 jaar. Zeker een aanrader om je in te schrijven. Jammer dat deze site niet nog groter is, want ik vind hem een van de beteren.

 7. jelko schreef:

  goede ervaring met match4me. Mooie frisse site waar je snel ingelogd bent zonder poespas. Verder voordeel aan match4me is dat je alle foto’s van een profiel kan zien. De mensen die zich bij match4me inschrijven, zijn volgens mij ook allemaal hoger opgeleid. Fijn in gebruik, lijkt wel veel op ematching en edarling.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *