Ervaring Maatjemeer match

Ervaring Maatjemeer match?Lees ervaringen en recensies met Maatjemeer Match. Van plan je in te schrijven bij een datingsite? Lees en vergelijk ervaringen over Maatjemeer Match2. Schrijf je snel en makkelijk gratis in.

Datingsites met het meeste succes?

Bekijk hier de datingsite met de hoogste slagingskans voor een nieuwe partner of bekijk hier de beste datingsites voor 50 plussers.

Maatjemeer match algemene informatiemaatje meer vergelijken

Maatjemeer match is een datingsite niet alleen voor mensen met een maatje meer maar ook voor mensen die houden van een maatje meer. Veel mensen voelen zich op deze site meer op hun gemak vaak omdat mensen bang zijn voor reacties, gelukkig is er steeds meer openheid. Op Maatjemeer match vind je gemakkelijker een volslank persoon die bij jou past dan op een algemene datingsite. Op algemene datingsites staan veel minder mensen met een maatje meer op, mensen schamen zich om hun gewicht en voelen zich op een datingsite als maatjemeer match meer op hun gemak er is openheid en alle mensen respecteren elkaar. Op Maatjemeer match staan alleen mensen met een maatje meer en mensen die op zoek zijn naar iemand met een maatje meer. De slagingskans is dus veel groter als op een algemene datingsite. Maatjemeer is voor mensen boven de 18 jaar. Bent u benieuwd?

Bekijk hier de website van Maatjemeer match Nederland.
Bekijk hier de website van Maatjemeer match België.

10 reacties in “Ervaring Maatjemeer match”

 1. jordy23 schreef:

  super fjn dat er zo’n datingsite is bedacht voor mensen met een grammetje teveel. ik ben zelf niet de slankste dus mooi dat het zo kan. heb al een paar leuke dates gehad met wat enthousiaste vrouwen die ook echt serieus op zoek zijn naar een relatie. Jammer genoeg nog niet de ware tegen gekomen maar vind het initiatief van maatje meer echt heel tof! groetjes van Jordy

 2. nicole schreef:

  Mijn ervaring met maatje meer is redelijk positief. Alleen het enige nadeel is dat ik vaak te ver moet rijden wanneer ik een match heb. Misschien komt dit door te weinig profielen?

 3. lilian schreef:

  fijn dat deze site er is. De eerste datingsite waar ik op stond en meteen voelde ik mij thuis op maatjemeer match. gelukkig ook slanke mannen die van vollere vrouwen houden. hier hoef je geen profielfotos te faken om er goed uit te zien. dat voelt goed.

 4. 1978 schreef:

  mij toch geschaamd voor mij te volle postuur op datingsites. mij daarom ingeschreven bij maatjemeer match. er is wel minder aanbod maar toch veel vrouwen die van een stevige man houden. hier krijg ik tenminste wel reactie. zeer blij met deze site, al heb ik wel het idee dat er ook veel nepprofielen bij zitten.

 5. Jantine schreef:

  Herkenbaar verhaal hieronder. Ook ik voelde mij hier zekerder. JE moet niet denken dat hier alleen maar mensen zitten met een maatje meer. Zoek je een leuke date, kun je je hier perfect inschrijven als je wat gezet bent. Aan slanke mannen hier trouwens geen gebrek 😉

 6. man schreef:

  Op deze site voelde ik mij zekerder dan overige datingsites. Volgens mij staat de site in haar kinderschoenen, maar het heeft mij zeker geholpen om makkelijker contact te leggen met vrouwen, gezien mijn overgewicht. Vrouwen zijn nog schaars, maar dat komt volgens mij omdat de site nog niet echt bekend is onder het grote publiek.

 7. esmee schreef:

  hier vond ik mijn slanke vent. goed initiatief, jammer alleen dat er veel mensen geen foto hebben geplaatst. Dat is een domper. Toch zitten er veel mensen die zich wat oversized voelen. Voor mij ook een reden geweest om mij er wel op te zetten een half jaar geleden.

 8. natas schreef:

  perfecte datingsite voor mensen die ietsje meer wegen. Een site waar iedereen wat meer weegt en je in mijn ogen wat prettiger opstaat. Via Maatjemeermatch 2 dates gehad. een met een slanke man die zelf ook gezet was en een met een man die op wat meer gezette vrouwen viel. Beide malen geen succes, maar wel goede aanspraak. Goede ervaringen dus met maatjemeermatch dating

 9. jolanda v schreef:

  goed initiatief, datingsites voor mensen met wat meer gewicht. Tussen de ‘slanke’datingsites voelde ik mij niet zo op mijn gemak. Deze site werkt erg goed naar mijn mening. Heb volgende week mijn eerste date via maatjemeer. Ben benieuwd en tot nu toe goede ervaring mee.

 10. Rick schreef:

  als iets gezette man heb ik mij ingeschreven bij maatjemeer dating. eerst dacht ik dat er bijna niemand op zou staan, maar de site staat vol. duidelijk is het merendeel ietsje gezet, maar er zijn ook veel slanke vrouwen. verder viel het me op dat er veel moeders op maatjemeer match zitten. daten gaat goed en er word goed gereageerd. snel ingelogd en duidelijke site. genoeg vrouwen en goede ervaring met maatjemeer match en binnenkort de eerste date

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *