Ervaring Lexa

Ervaring Lexa? Alle ervaringen over Lexa. Van plan je in te schrijven bij een datingsite? Lees en vergelijk ervaringen over Lexa. Schrijf je snel en makkelijk gratis in.

Datingsites met het meeste succes?

Bekijk hier de datingsite met de hoogste slagingskans voor een nieuwe partner of bekijk hier de beste datingsites voor 50 plussers.

Lexa algemene informatie

Lexa vergelijken

Lexa is een zeer eenvoudige dating site, je kan snel en gemakkelijk je eigen profiel aanmaken en meteen uitgebreid gaan zoeken en door de profielen van de leuke singles scrollen, flirten, alle foto’s bekijken en nog veel meer. Lexa heeft een zeer gevarieerde database voor iedereen, zo vind je makkelijk singles in jou regio, omgeving, buurt of stad. De website is simpel te gebruiken en je krijgt meteen een melding als er een single interesse in je heeft. Bij Lexa zijn er wel kosten aan verbonden, alleen als u na 6 maanden nog geen date heeft gehad krijgt u uw geld terug. Doordat er een vergoeding aan vast zit weet u vrijwel zeker dat ander serieus is.

Het aanmelden bij Lexa is heel eenvoudig, het is slechts een kwestie van je dating voorkeur aangeven (man-zoekt-vrouw, vrouw-zoekt-man etc) gevolgd door je leeftijd, woonplaats en een e-mail adres.

Zodra je bent aangemeld komen er een aantal vragen om je profiel aan te vullen, dit is vaak het minst leuke van het aanmelden op een dating site, echter de manier hoe Lexa dit onderdeel heeft opgezet nodig meer uit om even de tijd te nemen om de vragen in te vullen dan wat wij ervaren van andere dating websites. Je kunt natuurlijk ook de vragen overslaan en alvast rond neuzen naar de vele singles op deze site. Maar let er wel op dat een goed gevuld profiel een beter beeldschets bij de ander over jou en je kansen van slagen verhoogt!

Het eerste wat opvalt bij het aanmelden is dat de site direct je presenteert met passende matches, daarnaast kun je ook gebruik maken van de shuffle functie hiermee kun je door de foto’s van leden in de regio heen bladeren en aangeven of je geïnteresseerd bent in deze personen.

Het leden overzicht is erg overzichtelijk met duidelijke foto’s, de online leden uit jouw regio worden als eerste gepresenteerd om snel contact mee te kunnen maken.

Lexa heeft de meeste bezoekers van alle datingsites van Nederland en heeft het grootste en meest gevarieerde ledenbestand, en is al 4 keer op rij uitgeroepen tot meest betrouwbare datingsite.

Lexa heeft ook een mobiele app voor ieder systeem, android, ios, etc. Om niet alleen thuis naar singels te zoeken maar ook in de trein of tijdens het boodschappen doen. De app is ook zeer makkelijk te gebruiken en hiermee vind je snel alle singles in jou buurt.

Bent u benieuwd? Bekijk hier de website van Lexa.

16 reacties in “Ervaring Lexa”

 1. Moona schreef:

  vriendinnen hadden mij aangeraden om ook eens online te gaan daten. toen kwam ik uit op Lexa. Leuke datingwebsite! Ben nu ruim een weekje actief en ben al veel leuke mannen tegengekomen. ben benieuwd hoe dit verder gaat.. verder vind ik Lexa ook fijn in gebruik en loopt het goed met de tijd mee

 2. David schreef:

  Mijn ervaring met Lexa is heel positief. Ik ben een paar jaar geleden gescheiden en heb 3 leuke kids. Maar toch miste ik wat in mijn leven dus ik was opzoek naar een datingwebsite om een leuke vrouw te ontmoeten. Na een paar mislukte dates had ik de moed een beetje verloren. Totdat ik toch nog een leuke dame ben tegengekomen waar ik al voor een lange tijd veel gezellige dingen mee doe. Heel erg bedankt Lexa voor deze leuke ervaring.

 3. tommie schreef:

  Mijn ervaring met Lexa is zeer positief. Eerst was ik nooit van het daten via het internet. Maar toen ik op lexa kwam gaf de site mij een betrouwbaar gevoel. En ik heb door lexa nu al meerdere malen succes gehad met een date.

 4. Erwin schreef:

  Er is een zeer groot aanbod aan singles maar voor mijn gevoel zitten er meer mannen dan vrouwen op. Ik hoor veel dat mensen na een betaald lidmaatschap er lastig af komen en er voor door moeten betalen, ik heb hier zelf gelukkig geen last van gehad. Er is een ontmoeting met een aantal leuke vrouwen geweest en heb nog leuk contact, imaar helaas is er geen relatie uit gekomen. Je komt via Lexa makkelijker in contact met vrouwen dan op enkele andere dating sites, tot nu toe nog zeer tevreden.

 5. doowww schreef:

  mijn voorkeur gaat uit naar be2. Lexa is zeker fijn in gebruik en groot qua inhoud en dus potentiele partners…maar be2 was serieuzer qua aanpak, dat merkte ik zelfs aan de mensen er op. Bij lexa zaten erg veel mannen die met vrouwen flirten om een ding. Bij be2 was dit niet het geval.

 6. mori schreef:

  Deze site is fijn in gebruik. Lexa heeft het grootste aanbod aan singles. De 6 voorstellen die je krijgt vind ik vaak niet geweldig, maar er staan zoveel mensen op lexa die op zoek zijn naar een nieuwe date, dat je zelfs passief nog wel aanspraak hebt. Opvallend genoeg word je profiel bij lexa vaak bezocht. Ook zonder foto. ik had mijn profiel twee maanden geleden aangemaakt en was in het begin niet actief. Vrouwen zijn hier wat actiever in neuzen en lezen. In tegenstelling tot bij relatieplanet is hier niet iedereen serieus op zoek. de kosten wegen in mijn ogen niet op tegen de lol. goede site dus.

 7. harscombat schreef:

  oke luister heel leuk en aardig ik hoor te veel klachten over relatieplanet en lexa zo en zo groot probleem tuurlijk easy to make profile maar dan wil je stoppen en dan word het lastig. nog steeds een kennis van me vader betaald nog steeds, heb ook al meerdere malen contact gehad met lexa.

 8. brabander schreef:

  Deze datingsite is erg groot, ik kwam zelfs per toeval een vriendin van mijn ex tegen en die werd aan mij gematcht! Voor diegenen die op zoek naar een serieuze relatie is lexa erg goed. Lexa behoed vrouwen erg voor sexueel getinte opmerkingen viel me op, toen ik een wat dieper gesprek aanging met een vrouw waar ik al langer mee aan het chatten was….waarom? zo kan je nooit echt spannend chatten samen! Waarschijnlijk om de mannen die maar een ding voor ogen hebben te weren. Ideaal dus voor vrouwen die niet lastig willen worden gevallen.

 9. GL schreef:

  Lexa is een levendige site met veel leuke vrouwen. De site heeft volgens mij geen fake profielen en is duidelijk in gebruik. Eerst kijken of het klikt en dan betalen. Slim, maar handig. Ik heb wel het idee dat betalende leden sneller bovenaan komen. De mooiste vrouwen betalen er niet voor. Toch bied lexa zat mogelijkheden om elkaar te leren kennen.

 10. lexaluff schreef:

  De meest levendige datingsite met vermoedelijk de meeste mensen online. Jammer dat lexa nog steeds krampachtig is over hun betaalsysteem. Geef gratis members ietsje meer ruimte! Wil je een datingsite met succes, dan zijn lexa en relatieplanet de beste keuzes.

 11. aiai schreef:

  lexa is de meest neutrale datingsite die er is. Je schrijft je in en je hebt altijd wel succes. Het aanbod is ontiegelijk groot ten opzichte van andere sites. Als je een leuk iemand hebt gevonden, zul je wel een betaald lidmaatschap moeten afnemen, maar dat zijn de kosten niet. Je weet immers al dat het klikt. Heb je problemen met lexa zijn ze uiteraard zoals elke datingsite, niet echt goed in contact. Wel tevreden met lexa tot nu toe.

 12. lange schreef:

  heel simpel, gewoon gratis inschrijven bij grote datingsites zoals lexa, relatieplanet en be2. Kom je een aantal leuke types tegen, dan kies je voor een betaald lidmaatschap. Lexa is volgens mij de grootste en beste datingsite. Je betaald er wel voor, maar ze hebben ook het grootste aanbod aan singles. Mij bevalt lexa goed. 3 dates waarvan 2 maal succes. Advies: neem eerst een zo kort mogelijk betaald lidmaatschap. veel mensen klagen over lang lopende betalingen bij datingsites.

 13. vincent schreef:

  lexa heeft een groot aanbod aan inschrijvingen. Vind je iets, kan je ervoor kiezen om een betaald membership te nemen. Dat doe ik zelf alleen als ik echt een leuk contact heb gevonden en je merkt dat het goed klikt. Omdat ik het zelf lastig vind om vrouwen aan te spreken, heb ik mij bij 6 datingsites gratis laten inschrijven. Merk wel dat je dan veel makkelijker in contact komt met andere vrouwen. via Lexa heb ik vier dates gehad met een goede afloop. Helaas was het na twee weken alweer uit.

 14. uppeltje schreef:

  lexa was de eerste datingsite waar ik me inschreef, en ook meteen de laatste. Binnen een week had ik een date, binnen een maand had ik een relatie. Het kan allemaal zo makkelijk zijn. Niet twijfelen, gewoon inschrijven bij lexa. succes garanteed!

 15. lisanne schreef:

  Goed gevoel bij lexa. Had mij lang geleden al ingeschreven. Er zitten wel erg veel mannen op, maar gelukkig ook hele leuke mannen. Lexa is in mijn ogen een frisse website en er zijn zoveel singles op dat je eigenlijk wel de ware moet kunnen vinden. Ik heb er zelf twee vriendjes gevonden.

 16. johan schreef:

  Als je nergens zou slagen, dan zou je jezelf als laatste bij lexa inschrijven. althans, dat is mijn gevoel, omdat het de grootste datingsite van nederland zou zijn. Mijn ervaring met lexa is goed. Ik had geen ervaring met internet dating en heb me gewoon overal tegelijk ingeschreven. Ik zag door de bomen het bos niet meer, maar had ook na mijn tweede date meteen een relatie! (Dank Lexa) Alles beviel goed, en ze hadden het grootste aanbod. Dan moet je ook wel kunnen slagen. Er zin gewoon teveel vrouwen. Mocht mijn relatie uit zijn: ik ga gewoon weer op Lexa

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *