Ervaring Het Grandcafé

Ervaring Het Grandcafé? Alle ervaringen en recensies over Het Grandcafé. Van plan je in te schrijven bij een datingsite? Lees en vergelijk ervaringen over Het Grandcafé.nl.

Datingsites met het meeste succes?

Bekijk hier de datingsite met de hoogste slagingskans voor een nieuwe partner of bekijk hier de beste datingsites voor 50 plussers.

Het Grandcafé algemene informatiehet grandcafe vergelijken

Het Grandcafé is een datingsite voor vrouwen en mannen van boven de 35. Op zoek naar een leuk contact, een vriendschap, een date of zelfs een relatie? Het Grandcafé is zeer zuinig op persoonlijke gegevens en u bepaalt zelf welke gegevens voor andere personen zichtbaar zijn. Dus met andere woorden, uw persoonlijke gegevens zijn 100% veilig en u blijft volledig anoniem. De klantenservice is 24 uur per dag open, u kunt een mail sturen en ze proberen het probleem binnen 1 werkdag op te lossen. Alle profielen worden gecontroleerd en alle nep profielen worden verwijderd. Bij het Grandcafé hebben ze omgangsvormen waar iedereen zich aan moet houden, zo blijft het altijd gezellig en behandelt iedereen elkaar met respect. Racistische of andere aanstootgevende taal hoort hier dan ook helemaal niet thuis. Als er klachten of opmerkingen zijn over een profiel wordt hier naar gekeken en wordt er een besluit genomen over eventuele ontzegging van het Grandcafé.

Bekijk hier de website.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *