Ervaring Hearts

Ervaring Hearts? Alle ervaringen en recensies over Hearts. Van plan je in te schrijven bij een datingsite? Lees en vergelijk ervaringen over Hearts.nl.

Hearts algemene informatiehearts vergelijken

Hearts is een Nederlandse datingsite, Hearts is nog geen oude datingsite maar groeit erg snel. Hearts is de online datingsite voor iedereen, dus niet voor een bepaalde doelgroep zoals bijvoorbeeld ouderen of een bepaalde religie. De mensen die zich bij Hearts hebben ingeschreven zijn op zoek naar een leuk contact, een leuke date of zelfs een serieuze relatie. Iedere dag komen er talloze nieuwe leden bij, per dag kun je 3 keer een gratis bericht naar iemand sturen. Hearts is geoptimaliseerd voor smartphone, tablet, notebook, zo ben je altijd bereikbaar en mis je nooit iets. Je kan je gratis aanmelden en meteen beginnen met zoeken naar andere leuke vrijgezellen. Ieder moment van de dag is er wel iemand online die bij jou past. Met het chat systeem van Hearts kom je makkelijk in contact met andere leden en kom je er al snel achter of die persoon bij je past of niet. Op Hearts heb je bepaalde regels zodat iedereen respect voor elkaar heeft, de profielen worden gecontroleerd en nep profielen worden verwijdert, zo blijven alleen de serieuze profielen over. Voor vragen of klachten kun je ze 24/7 bereiken via de mail. Ben je benieuwd?

Bekijk hier de website.

 

2 reacties in “Ervaring Hearts”

  1. jeanette schreef:

    fijn dat het voor iedereen toegankelijk is. Vind het wel jammer dat als er staat dat het gratis is, maar je dan alsnog maaar 3 berichten op een dag kunt sturen. omdat het dus enigszins ook gratis is, zitten hier niet alleen maar serieus mensen op. verder is het heel overzichtelijk en makkelijk te gebruiken.

  2. C schreef:

    Niet tevreden over Hearts.nl. Leuke opzet maar daarmee houd het op. Na veel zoeken nog steeds geen date gevonden.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *