Ervaring Edarling

Ervaring Edarling? Lees alle ervaringen en recensies met Edarling. Van plan je in te schrijven bij een datingsite? Lees en vergelijk ervaringen over Edarling. Schrijf je snel en makkelijk gratis in.

Datingsites met het meeste succes?

Bekijk hier de datingsite met de hoogste slagingskans voor een nieuwe partner of bekijk hier de beste datingsites voor 50 plussers.

Edarling algemene informatieedarling vergelijken

Edarling was een zeer grote datingsite met meer dan 12 miljoen leden, waarvan het echt bijna de helft man was en de andere helft vrouw. Edarling was voor singles met niveau op, Edarling kon je in je omgeving daten maar ook in het buitenland. Ook Edarling was een datingsite voor hoger opgeleiden. Op Edarling hadden ze een speciale matchmaking methode waarmee ze echt konden zien wie er bij jou past en wie niet, daar voor moest u uiteraard eerst de persoonlijkheidstest doen.  Ze hadden verschillende efficiënte en spannende manieren om in contact te komen met andere singles. Op Edarling kon je speciaal zoeken voor single moeders of vaders, voor ouderen of voor bepaalde religies. Edarling had in 2012 de titel “Website van het jaar” in de categorie dating gewonnen, en was 100% anoniem en uw persoonlijke gegevens waren volledig veilig. U kont ook deskundig datingadvies krijgen van de datingdeskundigen van Edarling. Edarling is nu Elitedating geworden. Kijk hier voor meer informatie over Elitedating.

Of bekijk hier de website van Elitedating.

 

10 reacties in “Ervaring Edarling”

 1. Natascha schreef:

  Mijn ervaring met eDarling is goed. De site heeft een goede uitstraling en je kunt je kosteloos aanmelden. Bij een betaald account liggen de kosten wel wat aan de hoge kant. Kan niet anders zeggen dat het aanbod wel goed is. Vind potentiële dates die aan mijn persoonlijke wensen voldoen.

 2. odylle schreef:

  inderdaad veel mensen met een grote portemonnee op datingsite edarling. Dat merk je echt aan alles. Gedrag, foto’s en manier van praten. Van alle datingsites voor hoger opgeleiden is dit per definitie de beste datingsite voor vrouwen die een kerel met geld zoeken. Deze mannen zijn echter niet makkelijk en zeer gewild. Tip, schrijf je tevens bij ematching in.

 3. Maree schreef:

  Hoge eisen worden aan elkaar gesteld. Mannen en vrouwen die zeer snel iemand afwimpelen en puur kijken naar wat de ander te bieden heeft. Op zich niet verkeerd, maar zeker niet natuurlijk. Veel mensen met een hoge opleiding en die flink wat verdienen. Daarnaast ook veel blijvende singles, omdat mensen de lat zo hoog voor zichzelf leggen. In gebruik is edarling perfect.

 4. winston schreef:

  Als drukke ondernemer heb ik weinig tijd om vrouwen echt te ontmoeten. Ik zocht een vrouw van een bepaald kaliber met een bepaald niveau. Vroeger vond ik het wat onzinnig, dating voor hoger opgeleiden, maar na mijn ervaring vind ik het nu ideaal…perfecte site, groot aanbod van vrouwen rond de dertig die een man zoeken. Ja, je betaald er een klein bedrag voor bij edarling, maar dan heb je ook succes. Juist door eht gratis inschrijven kan je eerst rustig rondkijken. Ideaal.

 5. Franklin schreef:

  Ze nemen het wel heel serieus bij edarling dating, maar het was de moeite waard. Goede site in gebruik en een veel leden. Wat ik elders al las, vrouwen hebben de lat wel heel erg hoog liggen. Veel vrouwen van rond de dertig met kinderwens (wees gewaarschuwd) 😉

 6. jeroen schreef:

  lange invulschermen en ik moet eerst een foto plaatsen terwijl ik gewoon eerst even rustig wil rondsnuffelen. Heb wel het idee dat de vrouwen op edarling extreem perfectionistisch zijn in de keuze voor hun droomman, daarentegen wel erg serieus en klaar voor kinderen, dus als ik een serieuze relatie zoek, zit ik hier wel weer goed. In het verleden sowieso goede ervaringen met relatieplanet gehad.

 7. jo schreef:

  ervaring met edarling is matig: ik vond het zelf wel een beetje hinderlijk dat ik pas fotos kan bekijken als ik er zelf ook een plaats bij edarling. Andere datingsites werken volgens een ander principe: we plaatsen de foto later wel. Het bekende verhaal over berichten die je krijgt als je nog geen foto geplaatst hebt: geen logische dingen. Was gratis ingelogd en ben er inmiddels weer af. Mijn voorkeur gaat naar pepper dating.

 8. veroontje schreef:

  superleuke en overzichtelijke datingsite. Edarling is lekker laagdrempelig. Makkelijk profielen zoeken en veel leuke mannen ingeschreven daar. Ik heb me tevens ingeschreven bij ematching, die sites lijken erg veel op elkaar.

 9. jasmijn schreef:

  edarling is een duidelijke site met een groot aanbod aan hoger opgeleide mannen. gratis inschrijven en meteen aan de flirt. Ze sturen ook niet teveel e-mails, dus ook dat is een pluspunt. goede ervaring mee

 10. Lise schreef:

  Mijn ervaring met edarling is goed. Ik zocht juist een beetje een normale man en geen kwezel, zoals ik die wel tegenkwam bij badoo. Na de gratis inschrijving krijg je een persoonlijkheidstest en je kan duidelijk zien dat ze heel erg hun best doen om je te matchen. Omdat de test zo uitgebreid is, is de kans van succes (in mijn ogen) het grootst. Ik had er vrijwel meteen een leuke kerel aan de haak. Eigenlijk chat ik nu met twee 😉

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *