Ervaring e-matching

Ervaring E-matching? Alle ervaringen over E-matching. Van plan je in te schrijven bij een datingsite? Lees en vergelijk ervaringen over E-matching. Schrijf je snel en makkelijk gratis in.

Datingsites met het meeste succes?

Bekijk hier de datingsite met de hoogste slagingskans voor een nieuwe partner of bekijk hier de beste datingsites voor 50 plussers.

E-matching algemene informatiee-matching vergelijken

E-matching is een grote datinsite speciaal voor hoger opgeleiden. Het is voor personen die opzoek zijn naar een lange vaste relatie. E-matching is zowel voor hetero’s als voor gay / lesbienne’s. U kan zelf kiezen met wie u contact heeft en hoe breed u zoekt, ze hebben een helpdesk die 7 dagen per week open is en ze verwijderen direct de inactieve accounts. Op E-matching staan zeer handige tips die u helpen een match te vinden of die u helpen voor uw date. U kunt E-matching overal doen, als u aan het reizen bent op uw smarthphone of tablet maar ook thuis achter uw computer. U hoeft zich niet te beperken tot alleen online dating, u kunt zich inschrijven voor een van de singles activiteiten zoals het theater, wandeling etc. Met de minimum leeftijd van 18 jaar aanmelden.

Bekijk hier de website van E-matching.

11 reacties in “Ervaring e-matching”

 1. anja45 schreef:

  Al een aantal maanden bekend met e-matching en ben heel tevreden. Helaas nog steeds niet mijn ideale man tegengekomen maar blijf altijd hoop houden. Het leuke aan e-matching is dat wanneer je er zelf ook actiever op bent je ook meer mensen tegenkomt. Meer mensen vinden van ‘mijn’ niveau is prettig.

 2. martin schreef:

  Het absolute aantal betalende vrouwen op deze site is behoorlijk klein. Bovendien ontvangen de vrouwen er vele reacties waardoor zij de nodige eisen stellen aan hun toekomstige man. Als man zonder een bijzonder uiterlijk maar wel met al mijn zaakjes uitstekend op orde kreeg ik nauwelijks reactie op mijn zeer origineel opgestelde profiel. Alleen Door als man zelf het initiatief te nemen zal er iets gebeuren. De paar dates die ik op die manier had geregeld hadden hun profiel bij elkaar gejokt, bleek achteraf. Daar kan de site natuurlijk niks aan doen. Omdat er maar heel weinig doorstroming is van het zeer beperkte ledenbestand, heb ik afgezien van een verlenging van mijn betaald lidmaatschap.
  Voor de rest is het een nette site waar je niet bang hoeft te zijn voor geniepige verlengingen van je abonnement. Verwacht er echter niet te veel van. Uit een enquête onder de eigen leden bleek ook al dat de meesten niet verwachten iemand te vinden. De redactie zelf geeft aan dat je er minstens een half jaar voor nodig hebt.
  Als je een redelijk voorkomen hebt dan kun je beter de gratis app Tinder installeren.

 3. Christian k schreef:

  ematching dating heeft wel een mooi bestand, volgens mij met vrouwenoverschot.. vrouwen die graag gezellige dingen doen en praten over wijn drinken op de bank. alle vrouwen wachten altijd op mannen. weinig initiatief, maar dat heeft niets met deze site te maken. site is makkelijk in gebruik . Door het overschot aan vrouwen volgens mij een interessante site voor mannen;)

 4. didi schreef:

  leuke site en gezien de hoge selectie die mensen van elkaar hebben, is er dus een groot deel van de mensen waar je niet naar op zoek bent, al niet te vinden op deze site. Daardoor is het zoeken naar een partner minder tijdrovend. Wel vraag ik me af of iedereen hier wel echt zo heel hoogopgeleid is.

 5. prisje schreef:

  Leuk opgezette site. Je zou zeggen dat er weinig hoger opgeleiden zijn maar dat valt mee. Er zijn ook veel ondernemers op deze site en mannen met geld. Bad boys. ik weet in ieder geval dat het kaf van het koren al gescheiden is hier dus dat maakt daten een stuk makkelijker. De mannen zijn niet altijd makkelijk, maar zeker de moeite waard.

 6. ferdinand schreef:

  top. Het idee achter dating voor hogeropgeleiden is goed. Een vrouw zoekt een man met een goede baan en vice versa. Mensen hebben steeds minder tijd en met mijn bedrijf is er ook geen ‘tijd’ om een vrouw te ontmoeten. De inschrijving bij ematching was mijn eerste ervaring met online daten. Leuke vrouwen en inmiddels twee dates gehad. Het mooiste vond ik dat je na het inloggen meteen gratis kunt rondkijken.

 7. ramon schreef:

  ematching: vrouwen met extreem hoge eisen aan mannen , die er alleen maar zitten voor de aandacht en mannen met geld en een extreem goede toekomst, ik denk zelf dat dit fenomeen bij internet dating steeds meer gaat voorkomen. Vrouwen hoeven niets te doen, zelfs onaantrekkelijke vrouwen krijgen veel aandacht hier.

 8. nadja schreef:

  goede ervaring met e-matching dating! In een week had ik 2 leuke mannen ontmoet op de site. Na . Een vrouw hoeft niets te doen en krijgt hier echt aandacht zat. Mannen zijn over het algemeen serieus op zoek naar een relatie, al zijn er ook wat mannen die alleen op zoek zijn naar een scharrel, maar die heb je overal. Lijkt me lastig voor al die mannen om op te vallen op e-matching. Vrouwen hoeven niet op zoek naar een man, maar wachten gewoon af. Om die reden: perfect 😉

 9. pfff schreef:

  erg makkelijk inloggen en profielen en hele teksten bekijken van elkaar. Voordeel aan ematching is dat je ook meteen meerdere fotos kan bekijken. De vorige keer dat ik op ematching zat, heb ik daar een relatie van twee jaar aan overgehouden. Ben nu net weer single, lees wat ervaringen met datingsites en schrijf me in ieder geval binnenkort weer in bij ematching.

 10. jeroen n schreef:

  Veel vrouwen van dertig die nog hard op zoek zijn naar een kind maken met een man die wat geld heeft. Dat is het beeld dat ik krijg als ik de vrouwen op ematching zie. Veel leuke vrouwen die in mijn ogen de lat wel erg hoog leggen. De site is verder overzichtelijk. Redelijke ervaring met ematching. Had zelf meer succes bij be2 dating.

 11. inge schreef:

  mijn ervaring met e matching is goed. de site lijkt in mijn ogen wel erg veel op edarling. Bij ematching kan je heel snel en makkelijk inloggen zonder ingewikkelde lijsten. Je kan heel overzichtelijk meteen zoeken. De site bevalt supergoed, wel veel vrouwen op zoek naar een rijke man hier heb ik het idee. Op zich is dating voor hoger opgeleiden wel fijn. Meteen het soort mannen dat je zoekt. Ik heb me dan ook bij beide sites ingeschreven en reeds drie dates gehad, waarvan een potentieel.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *