Ervaring Contactadvertentie

Ervaring contactadvertentie? Alle ervaringen en recensies met Contactadvertentie.nl. Van plan je in te schrijven bij een datingsite? Lees en vergelijk ervaringen over Contactadvertentie.nl. Schrijf je snel en makkelijk gratis in

Datingsites met het meeste succes?

Bekijk hier de datingsite met de hoogste slagingskans voor een nieuwe partner of bekijk hier de beste datingsites voor 50 plussers.

Contactadvertentie algemene informatie

Contactadvertentie is een simpele datingsite die veel mogelijkheid bied om met anderen in contact te komen. Het is er erg duidelijk waarom mensen op de site zitten, voor vriendschap, een praatje of voor een relatie. Als je je account aanmaakt kan niemand je de eerste 48 uur vinden omdat ze eerst gaan nakijken of het echt en serieus profiel is, nep profielen worden dan ook meteen verwijdert. Het lijkt veel op andere datingsites, ook bij Contactadvertentie heb je een gratis lidmaatschap waar bij je gratis kan chatten, zoeken en afspreken. Ook heb je een premium lidmaatschap, als je premium lid bent heb je zeer grote voordelen. Op de website kan je handige tips vinden voor je profiel, om mensen te vinden en voor dates. Contactadvertentie wil graag hun leden de grootste kans geven op slagen, en helpen je overal waar het kan.

Eén reactie in “Ervaring Contactadvertentie”

  1. harmen schreef:

    inloggen en gratis inschrijven was zo gedaan. maar toen…. ik zag weinig leden in mijn provincie. Ik zag dezelfde leden in een andere provincie. ik zag een vrouw naakt op de foto. ik weet niet wat ik hiervan moet vinden. volgens mij loopt het niet zo.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *