Ervaring Badoo

Ervaring Badoo? Alle ervaringen en recensies met Badoo. Van plan je in te schrijven bij een datingsite? Lees en vergelijk ervaringen met Badoo. Schrijf je snel en makkelijk gratis in.

Datingsites met het meeste succes?

Bekijk hier de datingsite met de hoogste slagingskans voor een nieuwe partner of bekijk hier de beste datingsites voor 50 plussers.

Badoo algemene informatiebadoo vergelijken

Badoo is een erg grote website, Badoo is niet alleen bedoeld als datingwebsite maar ook voor normaal sociaal contact, vrienden maken, interesses delen, en een plek om te chatten. Met ruim 272 miljoen leden kom je hier allemaal verschillende mensen tegen, van iedere afkomst, geloof etc, voor iedereen is er wel een geschikt persoon. Op Badoo heb je het kennismakingsspel, hierdoor word je matches met andere personen en raak je sneller in gesprek met iemand. Ook Badoo heeft een handige en makkelijk te gebruiken app voor android, ios, en windows. Je exacte locatie word niet bekend gemaakt op Badoo, maar je kan wel in jou buurt vinden die dezelfde interesses hebben als jou. Je kan het doen waar en wanneer je maar wilt, zo kan je altijd contact houden. Als je je interesses deelt kom je sneller bij mensen die dezelfde interesses delen. Wordt nu lid van het grootste netwerk van mensen ontmoeten. Badoo kunt u gratis gebruiken, maar om meer op te vallen tussen iedereen kunt u VIP worden.

Bekijk hier de website van Badoo.

5 reacties in “Ervaring Badoo”

 1. niet goed geholpen schreef:

  dit is niets voor mij heb vanalles geprobeerd maar ze willen overal geld voor en dat terwijl je alleen in contact wil komen. pepper heeft mij wel geholpen en heb daar zelf gedate

 2. Kung schreef:

  Op Badoo zitten veel mensen op die het daten niet serieus nemen en alleen opzoek zijn naar ‘kort’ contact. Maak bij het inschrijven eerst een nieuw e-mail account aan. Badoo stuurt al je e-mail contacten een berichtje dat jij op Badoo staat en of zij er ook niet op willen. Dit hoeft uiteraard niet iedereen te weten.

 3. Pee Wee schreef:

  Mijn ervaring met Badoo was echt perfect. Na een paar uur had ik al gelijk een match en heb dan ook direct actie ondernomen. Ik heb haar een berichtje gestuurd en zo is er een date ontstaan. Daarnaast heb ik veel sociale contacten met andere matches. Daarom vind ik Badoo een erg fijne datingsite (app) en raad het zeker aan.

 4. Chrissjuuhhh schreef:

  badoo dating is fijn in gebruik en gratis. veel leuke mannen ontmoet zonder dat je iets hoeft te betalen. Op badoo zitten wel erg veel players. Een groot nadeel is inderdaad het e-mailadres. Wil je gaan daten onthoud dat dat badoo de mails doorstuurd naar je contacten. Desalniettemin een makkelijke site in gebruik en je hoeft gelukkig niet verplicht zoals bij tinder in te loggen met facebook!

 5. ralph schreef:

  badoo was een topsite. snel en makkelijk in contact komen met nieuwe mensen zonder hoge drempel of hoge verwachtingen van elkaar. Er stonden ook lekker veel mensen ingeschreven en in no time had je wel contact. Ik heb hier drie vriendinnen gevonden. Na een relatie van een jaar besloot ik mij vorige maand weer opnieuwe bij badoo in te schrijven. Wat schetst mijn verbazing??? al mijn contacten die in mijn email stonden zijn benaderd door badoo, met de melding dat ik er op stond en of ze er ook op wilden. Mijn foto stond erbij. Iedereen heeft dus een mail gehad. dit frustreert me mateloos! Je wilt juist een beetje privacy online. Wil je op badoo gaan: maak een nieuwe e-mailadres aan, zonder contacten. Anders krijgen al je contacten een mail op den duur met de melding dat jij erop staat.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *