Ervaring Alleenstaande papas

Ervaring alleenstaande papas? Alle ervaringen over Alleenstaande papa’s. Van plan je in te schrijven bij een datingsite? Lees en vergelijk ervaringen over Alleenstaande papa’s.

Datingsites met het meeste succes?

Bekijk hier de datingsite met de hoogste slagingskans voor een nieuwe partner of bekijk hier de beste datingsites voor 50 plussers.

Alleenstaande papas algemene informatiealleenstaande papa's vergelijken

Alleenstaande papas is een Nederlandse datingsite voor alleenstaande ouders, een datingsite voor mensen die hetzelfde mee maken als jou, of mensen die op zoek zijn naar een leuke alleenstaande papa. Je komt makkelijk in contact met alleenstaande vrouwen en komt er snel achter of het wat voor jou is! Op algemene datingsites staat iedereen, als jij op zoek bent naar een alleenstaande vader vind je die daar lastig en duurt het zoeken lang, heb je er dan eindelijk één gevonden, moet je daarna nog bekijken of hij bij jou past. Op Alleenstaande papas staan alleen maar alleenstaande vaders of mensen die alleenstaande papas zoeken, hier vind je snel iemand en kan je gemakkelijk bekijken of hij bij je past. Op de website staan niet alleen alleenstaande papa’s maar ook tips en ervaring verhalen om te lezen. Ben jij een alleenstaande papa of ben jij op zoek naar een alleenstaande papa, dan is dit de site voor jou. Bent u benieuwd?

Bekijk hier de website van alleenstaande papas Nederland.
Bekijk hier de website van alleenstaande papas Balgië.

5 reacties in “Ervaring Alleenstaande papas”

 1. vadertjezochtmoedertje schreef:

  Mijn ervaring als alleenstaande papa: een nieuwe partner vinden is niet te doen bijna. alleenstaande papas of alleenstaande mamas, geen nieuwe partner zit er op te wachten. vrouwen willen vaak geen man met kinderen en mannen willen geen vrouw die al kinderen heeft. Hard maar waar. ik heb me dus op deze site ingeschreven om te kijken of er vrouwen waren die geïnteresseerd waren. conclusie: papas met kinderen komen alleen in aanmerking voor mamas met kinderen. De site heeft me dus wel succes gebracht. Ik heb twee kinderen en zij heeft er een. Ondanks dat het dezelfde database is, ben ik blij.

 2. Michael schreef:

  Het kost geld, er zijn wel vrouwen op en niet alleen vrouwen die al moeder zijn, maar krijg wel het gevoel dat deze site meer bezig is met geld verdienen dan alleenstaande papas aan een vrouw helpen. Drie maanden in totaal op geweest en zonder succes.

 3. rond schreef:

  Alleenstaande papa’s is goed bevallen. Veel ingeschreven mama’s en ik heb dan ook het idee dat de database van alleenstaande mama’s matcht met die van de papas site. Daten op deze sites betekend dus wel dat je altijd een partner krijgt met kinderen. Ik heb al eens met een vrouw gedate die drie kinderen had, ik heb er zelf ook twee, en dat is niet echt ideaal. Verder lekker laagdrempelig.

 4. utrecht schreef:

  als je op alleenstaande papas staat, kan je ervan uitgaan dat je ook alleen reacties krijgt van alleenstaande mamas. Goed initiatief op zich. Er zijn veel alleenstaande vaders en moeders. Dat merk je ook na het inloggen. Het is en blijft echter wel een betaalsite. De kans op een relatie is groter want de druk om kinderen te krijgen is er gelukkig niet meer 😉 mensen zijn wat minder kritisch.

 5. jeremy schreef:

  verschillende relatiesites opgestaan, maar kinderen waren voor veel vrouwen toch wel een bezwaar, vaak omdat ze zelf nog kinderen willen. Ik heb hierdoor een goede ervaring met alleenstaande papas, geen lange lijsten en snel aan de flirt met vrouwen. Verbaaste mij hoeveel jonge moeders op die site zitten. Nog geen relatie, maar wel leuke dates gehad.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *