Ervaring Alleenstaande mamas

Ervaring alleenstaande mamas? Alle ervaringen over Alleenstaande mama’s. Van plan je in te schrijven bij een datingsite? Lees en vergelijk ervaringen over Alleenstaande mama’s. Schrijf je snel en makkelijk gratis in.

Datingsites met het meeste succes?

Bekijk hier de datingsite met de hoogste slagingskans voor een nieuwe partner of bekijk hier de beste datingsites voor 50 plussers.

Alleenstaande mamas algemene informatiealleenstaande mama's vergelijken

Alleenstaande mamas is een dating site speciaal voor alleenstaande ouders, je kan een eigen profiel maken en allemaal leuke foto’s toevoegen maar ook het profiel van anderen bekijken en hun foto’s bekijken. Op algemene datingsites kom je weinig alleenstaande moeders tegen, op deze site staan alleen alleenstaande moeders of mensen die alleenstaande moeders zoeken. Zo hoef je niet lang te zoeken voor een alleenstaande moeder, en als je er dan een hebt gevonden te kijken of ze bij je past, maar vind je al snel een alleenstaande moeder voor jou. Zo kom je er al snel achter wie wat voor jou is en wie niet. Je kan met elkaar chatten, zo kom je snel met elkaar in contact en kan je al snel bekijken of je haar leuk vind en of ze bij je past, en als dat niet zo is zijn er nog meer dan genoeg alleenstaande moeders voor jou. Op de website staan niet alleen alleen staande moeders, maar je kunt ook tips en succesverhalen lezen. Ben jij benieuwt?

Bekijk hier de website van alleenstaande mamas Nederland.
Bekijk hier de website van alleenstaande mamas België.

7 reacties in “Ervaring Alleenstaande mamas”

 1. claire schreef:

  Vaak doen mannen moeilijk om het feit dat ik een kindje heb, gelukkig is dat bij deze datingwebsite al bekend en geeft dit geen extra problemen!! Ben erg te spreken over Alleenstaande mama’s. De mannen zijn serieus en dat spreekt mij zeker aan. POSITIEF:)

 2. Zara schreef:

  Omdat ik al een lange tijd als single door het leven ga zeiden mijn beste vriendinnen we maken een profiel voor je aan. Nu ik een profiel heb aangemaakt op alleenstaande mamas krijg ik veel reacties binnen. Maar alle reacties die ik krijg zijn ver onder de leeftijd die ik zoek.

 3. Remco schreef:

  Alleenstaande mamas : veel vrouwen die meteen vragen wat je voor een werk doet, best irritant.. Een soort interview…Vroeger had je nog maar een paar datingsites online. Nu heb je voor alle soorten mensen wel partners. De site alleenstaande mamas is in ieder geval flink gegroeid ten opzichte van twee jaar geleden. Nu weer aangemeld en best tevreden met het aanbod sinds twee weken, maar dames, wat leggen jullie de lat hoog, ook voor jezelf. Ik heb ook kinderen, denken jullie dat ik makkelijk aan de vrouw kom weer?

 4. djb28@hotmail.com schreef:

  is alleen maar site om geld uit zakken te halen veel fake profielen, veel flirts en interesse, maar als je reageert nooit meer antwoord, probleem is er terug vanaf geraken, blijkt niet zo simpel te zijn

 5. anoniem schreef:

  was lid van alleenstaande mamas, en had eenmalig betaald. vervolgens werd er weer geld afgeschreven zonder mijn toestemming. heb daarna gemaild dat ik mijn geld graag terug wou omdat dit niet de bedoeling was. geen enkele reactie op mijn mail, wel mijn account verwijderd. nu wacht ik nog steeds op mijn geld en een mail met uitleg

 6. zuilense pappie schreef:

  beetje lachwekkende naam, alleenstaande mamas, Het is echter wel een grote doelgroep, dus zeer doeltreffend gekozen! na het gratis aanmelden merkte ik ook wel waarom: zoveel single moeders! als single papa is dit echt een goede site. je komt er moeders tegen van alle leeftijden. voor zover ik kon zien alleen maar echte profielen. en ja, wil je afspreken, dan betaal je een klein bedrag. Maar dat is altijd beter dan lang single blijven en kansen mislopen. heb leuke date gehad maar nog geen echte leuke mama gevonden. goede ervaring met alleenstaande mamas dus.

 7. rappert schreef:

  goede ervaring met alleenstaande mamas. Het is een betaalsite, maar er zitten veel profielen op. jonge moeders en oudere moeders…Je kijkt, je flirt, je kiest, je betaald, en je zegt op. Werkte voor mij perfect. Bovendien niet zo duur als die verslindende datingsites die op tv komen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *