Ervaring 50plusmatch

Ervaring 50plusmatch? Alle ervaringen en recensies met 50PlusMatch. Van plan je in te schrijven bij een datingsite? Lees en vergelijk ervaringen over 50PlusMatch. Schrijf je snel en makkelijk gratis in.

Datingsites met het meeste succes?

Bekijk hier de datingsite met de hoogste slagingskans voor een nieuwe partner of bekijk hier de beste datingsites voor 50 plussers.

50plusmatch algemene informatie50plusmatch vergelijken

50Plusmatch is een dating site voor 50 plussers, het man vrouw percentage ligt bijna tegen de 50/50 aan. Op veel datingsites zitten mensen van iedere leeftijd, daarom is 50 Plus match de site voor 50 plussers om elkaar te ontmoeten. 50PlusMatch heeft een zeer groot ledenbestand en alle profielen worden handmatig gecontroleerd, alle nep profielen worden direct verwijdert. In een jaar worden meer dan 2.000.000 berichten gestuurd tussen de leden van 50PlusMatch. Je kan hier direct chatten met andere leden, en je kan het zelfs op je mobiel en tablet op de 50Plu match app. Er worden leuke activiteiten georganiseerd, je kan mensen persoonlijke berichten sturen. 50Plusmatch is een internationale dating site. Je gegevens zijn hier volledig veilig en u blijft 100% anoniem. Bent u benieuwd?

Bekijk hier de website van 50 Plus match Nederland.
Bekijk hier de website van 50 Plus match België.

5 reacties in “Ervaring 50plusmatch”

 1. Wim schreef:

  In het begin was het best wel spannend omdat ik jaren niet op zoek ben geweest naar contact met iemand. De gesprekken waren in het begin ook een beetje onwenning maar na verloop van tijd groei je daar steeds beter in. Een paar leuke afspraken gehad en het lijkt er nu zelfs op dat er wat begint te groeien. Ik ben heel erg blij dat ik deze stap heb durven zetten.

 2. hanneke schreef:

  Ben 50 plusmatch erg dankbaar. Heb me gratis in geschreven omdat het als 50 plusser een stuk moeilijker is om een partner te vinden. Via de site heb ik enige tijd geleden mijn huidige partner gevonden waar ik tot de dag van vandaag hartstikke blij mee ben.

 3. - schreef:

  twee jaren geleden ook al eens op deze website gekeken en ze zijn flink gegroeid. gratis inschrijven is bij 50plus match zo gedaan. Contacten leggen gaat makkelijk en er is een goed evenwicht tussen mannen en vrouwen. De barriere die er vroeger was, is er inmiddels niet meer. ik raad elke oudere aan die eenzaam is of zich alleen voelt zich gratis bij een datingsite in te schrijven. heeft mij na mijn scheiding flink geholpen. Overigens is ook mijn ervaring met seniorengeluk goed.

 4. moi schreef:

  Gratis inschrijven bij 50plusmatch is zo gedaan. Ik heb nog geen ervaring met het betaalde deel van 50plusmatch. Er zitten veel vrouwen op van 50 plus en het zijn allemaal echte profielen. Af en toe zie ik een profiel van een buitenlandse vrouw erbij staan, waardoor ik even huiverig werd. Gelukkig zijn ze lid van thuiswinkel.org, dus ze zijn volledig betrouwbaar. Leuke aanvulling, als je je meteen ook inschrijft bij de andere senioren datingsites.

 5. Nico schreef:

  superleuke site met ook alleen maar vijftig plus mannen en vrouwen. Een enkeling is jonger. goede ervaring met 50 plus match. gratis inschrijven en meteen profielen bekijken met alle foto’s erbij.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *