Ervaring 50 Liefde

Ervaring 50 Liefde? Alle ervaringen en recensies over 50 Liefde. Van plan je in te schrijven bij een datingsite? Lees en vergelijk ervaringen over 50 Liefde.nl.

Datingsites met het meeste succes?

Bekijk hier de datingsite met de hoogste slagingskans voor een nieuwe partner of bekijk hier de beste datingsites voor 50 plussers.

50 Liefde algemene informatie50 liefde vergelijken

50 Liefde is een Nederlandse dating site voor 50 plussers, het is ook één van de grootste en populairste datingsites voor ouderen. 50 Liefde heeft een zeer hoog slagingspercentage, 1 op de 3 mensen vindt een partner. Alle profielen worden handmatig gecontroleerd en de nep profielen worden direct verwijderd. Iedere dag worden er duizenden berichten verstuurd, en melden honderden nieuwe personen zich aan hierdoor krijg je telkens nieuwe partnervoorstellingen. De man vrouw balans is hier redelijk, 57% is vrouw en 43% is man. Uw persoonlijke gegevens zijn hier gegarandeerd veilig en u blijft hier 100% anoniem. Op 50 Liefde staan veel handige tips over daten, versieren en over je profiel. Ze hebben een klantenservice die 24/7 voor je klaar staat. 50 Liefde is geoptimaliseerd voor je smartphone, tablet, laptop en computer, zo mist u nooit een leuk contact. 50 Liefde heeft een uniek matching principe, waar u alleen met mensen in contact komt waar u ook daadwerkelijk een match mee kunt zijn. Bent u benieuwd?

Bekijk hier de website van 50 Liefde.

 

2 reacties in “Ervaring 50 Liefde”

 1. Eddie de Vlugt schreef:

  Hoi mensen.
  Ik ben sinds 15-02-2017 betalend lid geworden van die oplichters.
  1 dag van de voren heb ik me ingeschreven, alles ingevuld, en ja hoor! de meiden kwamen talrijk op mijn mailbox!
  Totdat ik 2 dagen later ging betalen! (schaam me rot nu! Rood hoofd!! Ik kon kiezen tussen een paar opties, en die waren! Even kijken! Premium lite, Classic, en Comfort. Ik heb een half jaar genomen voor (schrik niet) 149,- Toen ik eenmaal op die site was na dat ik had betaald, zag ik niemand meer in de mailbox. Toen brandde er een lampje bij mij. Ik ging chatten met een dame uit Schagen, en vroeg of ze wel eens op die molen is geweest, zo dat je de hele stad kon zien! Ze beantwoorde pas 2 dagen later dat ze i.d.d op die molen had gestaan! FOUT! en is daar geen molen, dus toen wist ik het. Wat me ook opvalt is dat er soms dames zijn die online zijn op tijden die niet logisch zijn, en nu komt het! er zijn er meestal 3 on-line, maar als je even rommelt op de site, dan zijn het er opeen meer dan 30, dus groen! alles groen! Ook komen dames uit belgie je profiel bezoeken en een praatje maken, maar als ik naar die foto kijkt dan zie ik een dame op de foto uit een magazine, of uit het oostblok. 1 x heb ik een foto gezien van een dame die ik al eerder ergens op een datingsite hebt gezien met een andere naam. O ja! er is een man die heer Erik, die beweert dat hij een leuke vrouw heeft gevonden op Liefde 50.nl met 2 mooie dochters, en als je verder leest op andere sites met negatieve ervaringen Liefde 50,nl dan staat er het zelfde met een andere naam van een andere kerel! Conclusie demonstrandum! LIEFDE.50 IS NEP! fake! je wordt 100% genaaid en financieel uitgekleed. Veel dames eindigen ook hun oproepje met liefs, of met kusjes! klopt ook al niet! Als ik joe niet ken, geef ik je ook geen kusjes of ik zeg iets liefs! Ik ga morgen bellen naar die oplichters, en anders ga ik regelrecht naar Vleuten, en ga ik daar stampij maken! Ik heb printscreens, en bewijzen genoeg dat die site een oplichtersbende is. Ik hoorde vanmiddag van iemand, dat er misschien een 2 e site is met de zelfde naam, en dat 1 van die 2 een goede, en die andere de slechte site is. Ik wil vragen! Wie wil mijn steunen om die oplichters te laten ontmaskeren, en die hele teringzooi te laten opdoeken!! Ik werk ook eerlijk voor mijn centjes! Grtjs Eddie

 2. Theo schreef:

  Nieuwe site, ziet er verzorgd uit. redelijk tevreden tot nu toe over het aanbod.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *