Dating tips vrouwen

Dating tips vrouwen? Deze tips kunnen handig zijn als je straks een date met een man hebt.

Als eerste, zorg dat je je in hem verdiept. Je weet al dat je hem leuk vind. Vraag dingen waarvan je denkt dat hij er graag over wil praten. Als je kleine dingen onthoudt die hij ooit tegen je gezegd heeft (bijvoorbeeld tijdens de chat of tijdens een telefoongesprek) noem die dingen dan. Een man is daarmee zo gevleid!

Trouwens, over vleien gesproken: vrouwen kunnen mannen vrij goed complimenteren. Zoals wij ook de vrouwen proberen te complimenteren. Mannen pakken veel hints van vrouwen vaak onbewust niet op. Laat soms even duidelijk merken dat je hem leuk vind.

Als vanzelfsprekend hoeven we niet meer te zeggen dat je goede kleding aan moet doen. Kleed je niet te sexy, anders zal een man alleen maar afgeleid zijn als hij met je praat. Let op met te hoge hakken, stel je voor dat je boven de man uitkomt. Als er een ding is wat mannen vervelend vinden, is dat het wel!

Praat wel over je ex. Waar je elders leest dat je dit nooit moet doen, is het zeker een interessant onderwerp voor de man om aan te horen. Hij kan dan meteen een beetje toetsen wat voor een type je ex was, en of hij zelf misschien beter is. Het is een onderwerp waar je vaak samen over kan lachen. Begint er wel voorzichtig mee als in wat je in je vorige relatie miste. Probeer het, gespreksstof gegarandeerd!

Laat een man een man zijn. Vanwege de emancipatie zijn de rollen tussen man en vrouw een beetje omgedraaid. De man en de vrouw zijn hierdoor een beetje in de war: als het er op aan komt, is een man van nature een echte man. Geef hem dat gevoel ook. Mannen praten vaak en graag over zichzelf. Dat is soms irritant voor de vrouw. Het is echter wel zo dat een man op die manier een beetje indruk probeert te maken. Goed teken voor de vrouwen dus.

Wees vrouwelijk. Ga niet de feministische vrouw uithangen die overal commentaar op heeft. Ga een man niet meteen uit de tent lokken om te kijken of hij je wel aan kan. Het is natuurlijk aantrekkelijk om te kijken of hij hapt, maar bewaar dit voor later. Mannen hebben een hekel aan vrouwen die mannen meteen uit de tent willen lokken. Maar, een echte vent die laat zich door een paar opmerkingen van de vrouw natuurlijk niet uit het veld slaan. Wil je een man echt aan de haak slaan, blijf dan vooral vrouwelijk.

Een andere interessante tip over daten met mannen is dat je ze helemaal geen tips moet geven! Mannen zijn van nature de leiders en ze willen alles behalve advies of tips van vrouwen.

Als een gesprek lekker loopt qua onderwerp, verander dan niet van onderwerp! Never change a winning team. Het fijnste is als je gewoon een natuurlijk gesprek hebt waarin de conversaties in elkaar overlopen. Iets wat je zelf het beste aanvoelt. Als vanzelfsprekend kan je altijd over onderwerpen praten als vakantie, relaties en bucket lijsten.

Heb geen verwachtingen van je date . Zie je date als een ontspannen dagje of avondje samen weg. Denk niet altijd dat elke man alleen maar seks wil. Dat is niet absoluut niet zo.

Als de date voorbij is, mag jij als vrouw de man best eens weten dat je hem leuk vindt. Wacht niet altijd op een reactie van de man. Vrouwen vinden het vaak vanzelfsprekend dat de man als eerste laat weten dat hij na de date alsnog is geïnteresseerd in de vrouw. Er zijn zoveel mannenrollen die door de vrouw zijn overgenomen, waarom niet aangeven dat je hem leuk vind? Vaak denkt de vrouw dat de man niet geïnteresseerd is terwijl dat wel zo is. De man kan hierin soms een afwachtende houding hebben. Was je gevoel goed? Ga ervoor en laat het hem weten.

Samenvatting: verdiep je in de man, toon interesse, blijf altijd vrouwelijk en neem soms eens het initiatief op een manier die de man begrijpt, namelijk heel duidelijk!