Dating tips mannen

Dating tips mannen. Deze tips zijn handig om even bij stil te staan als je straks je afspraak hebt.

Als eerste, bereid je date voor. En bereid deze goed voor. Zorg dat je haar goed kent. Zie een afspraak met een vrouw als een stukje huiswerk wat je moet doen. Als je je in de materie verdiept en haar leert kennen van al het voorwerk wat je hebt verricht en je komt daar tijdens het gesprek op terug, scoor je flinke punten bij vrouwen. Een erg belangrijk punt zijn kleine details: onthoud ze en noem ze tijdens de date.

Waar praat je over tijdens je date? Er zijn tal van goede onderwerpen om over te praten die samen goed zijn voor uren gespreksstof. Afhankelijk van jou en je dating partner, klikt het wel of niet en zal het gesprek lekker, matig of niet verlopen. als je dit weet, is het handig om vast een lijstje te maken op papier met in grote lijnen de onderwerpen waar jij over zou kunnen praten met haar.

Houd hierbij in gedachte: gebruik de lijst als buffer. Loopt het gesprek helemaal niet, kan je deze punten gebruiken. Leer het lijstje wel uit je hoofd! Deze techniek werkt ook perfect als je een vrouw moet bellen. Zo komt de gespreksstof ook niet op.

Zorg voor goede kleding. Het liefst nieuwe kleding. Hoe beter jij je er in voelt, hoe meer je dit zult uitstralen naar de vrouw waar je een afspraakje mee hebt. Een heel groot deel van het succes hebben van je date, hangt er van af of jij lekker in je vel zit. Kleding werkt hier ongelofelijk goed aan mee. Zoek iets uit waar je je helemaal een koning in voelt.

Spreek een goede plek af om samen te komen. Een verwarmd terrasje kan wonderen doen. Je kan er ook voor kiezen om samen lekker ontspannen iets te doen op je date. Zo leg je de nadruk op hetgeen je samen doet of waar je bent. De rest eromheen, groeit vanzelf.

Als je elkaar ziet ben je vaak allebei in eerste instantie een beetje zenuwachtig. Dat is natuurlijk niet erg. Gebruik humor! Maak een grapje, of bedenk van te voren een luchtig grapje. Zo breek je het ijs een beetje van de eerste minuten. De eerste indruk is heel belangrijk. Je kan in de eerste minuten een gesprek compleet verpesten, of je date tot een succes maken. Als je daarom humor gebruikt in het begin, zal de vrouw bij je meer ontspannen, wat zorgt voor een betere klik vanaf het begin.

Wees hoffelijk. Open de deur voor een vrouw. Het zijn kleine subtiele details die iets zeggen over je persoonlijkheid. Zonder een slaafse deurmat te zijn en alles voor haar te willen doen, want vrouwen willen geen watje.

Spiegel haar een beetje. Als mensen zich verwant voelen, nemen ze vaak elkaars houding over, elkaars intonatie en gaat ze zich hetzelfde gedragen. Kijk naar haar alsof je geniet van haar aanwezigheid.

Toon oprechte interesse in haar. Laat haar lekker praten als ze aan het praten is en luister aandachtig. Een veel voorkomende fout van mannen die ze zelf vaak onbewust niet in de gaten hebben, is dat ze vaak en lang over zichzelf praten. Ze vinden zichzelf immers belangrijk. Je bent echt interessanter voor een vrouw als je juist weinig over jezelf verteld. Vrouwen zijn nieuwsgierig en willen toch alles wel van je weten als ze geinteresseerd in je zijn.

Kijk haar af en toe diep in de ogen. Je kan op twee manieren naar een vrouw kijken. Je kijkt zoals je altijd kijkt. Dan kijk je naar haar gezicht. Maar kijk eens diep in haar ogen.

Praat weinig over jezelf. Sommige onervaren mannen maken deze fout al tijdens de chat op een datingsite. Als je alles over jezelf prijsgeeft, ben je niet meer interessant voor vrouwen. Houd dingen achter en maak jezelf mysterieus. Stel haar vragen en vertel af en toe iets over jezelf. Plaag haar soms en zeg af en toe eens dat je dat alleen vertelt aan vrouwen die je heel goed kent. Juist hier is¬† Pepper wel een succes, je zegt niets over jezelf, maar toont het met foto’s. Maak haar nieuwsgierig!

Praat niet over religie en voetbal de eerste keer. zorg voor onderwerpen waar je niet snel samen een discussie over krijgt.

Een belangrijke tip is dat vrouwen je erg snel kunnen gaan testen. Hoe sterk jij verbaal bent. Vrouwen hebben er een derde oog voor. Wat je als man nooit moet doen is met een vrouw meepraten. Onthoud dat je een eigen mening hebt. Als jij iets vind, dan is dat gewoon zo ūüėČ

Maak een bijzonder complimentje: niet dat haar haar leuk zit, maar echt iets kleins, wat een ander niet snel opgemerkt zou hebben. Ons advies: maak maar één compliment. Zeker niet meer. Ze zal het onthouden.

Zet je mobiele telefoon niet uit tijdens een date. Dat doet een vrouw ook niet voor jou. Laat die telefoon lekker aanstaan. Krijg je telefoon? Dan druk je hem even weg.

Samenvatting: mannen, bedenk iets leuks om heen te gaan samen, zorg dat je haar kent en maak er een leuke ontspannen dag van!